Shoot-out 2017

Ole Rømer blev nummer to mens klubmester Brian Jensen også vandt shoot-out.

Shoot-Out den 9. september på Old Course. 10 spillere slog ud fra fairway 1 mod green 16. Tre mand ramte green. Det var Torben Danielsen, Ole Rømer og Cai W. Lyng, og de var videre til næste hul. Kim Westh kiksede sit chip og treputtede efterfølgende, så var han ude. På andet hul skulle to mand ud, Cai W. Lyng, Jesper Hansen og Allan Juhl brugte fire slag og så skulle der shoot-out til. Cai W. Lyng slog tættest på hullet og gik videre.
På tredje hul fra hul 1 til green 17 kom Torben Danielsen og Cai W. Lyng lidt i vanskeligheder. Torben Danielsen trak det korte strå med en otter mod Cai Werner Lyngs syver på hullet. Næste hul var fra tee 3 til green 4 og her slog Kell Hansen en bold væk og det koster og han måtte stå af.

Ole Rømer slår ud på tee 9 mod green 10, mens publikum gemmer sig under paraplyer i det regnfulde vejr.

Femte udfordring gik fra egetræet på fairway 7 til 8. green. To spillere skulle ud og da Ruth Gjerding kom i problemer ved klippen endte Birthe og Cai W. Lyng i omspil om at følge Ruth ud af gamet. Cai Werners bold blev lidt for kort i forhold til Birthes, så var han også ude.
Næstsidste udfordring var fra tee 9 til green 10 og her slog Birthe sit andetslag over green og det efterfølgende chip blev lidt for langt og så var hun ude.

Det ligner ikke en vinderposition, men det lykkedes alligevel for Brian Jensen

Finalehullet var fra tee 13 til green 14 og her var både Ole Rømer og Brian Jensen i problemer fra teestedet, da begge spillere var i skoven og skovkanten. Brian Jensen kom ud, men lå stadig ikke optimalt.

Ole Rømer lå heller ikke godt efter det svære udslag på finalehullet.

Ole Rømer kunne kun slå sin bold lidt frem og kiksede så tredjeslaget og til dels fjerdeslaget, så begge spillere lå ca. 40 meter fra hullet i fire. Her var Brian Jensen bedst og kom ind og i, for sejren.

Man kunne gætte hvem der vandt og få en præmie. 28 havde puttet deres bud på en vinder i kassen før spillet og Kell Hansen var en af de 11 der havde Brian Jensen som vinder.

Brian Jensen  Vinder
Jesper Hansen  Udgik på andet hul
Torben Danielsen  Udgik på tredje hul
Ole Rømer  Tabte finalehullet
Allan Juhl  Udgik på andet hul
Birthe Skov  Udgik på næstsidste hul
Ruth Gjerding  Udgik på femte hul
Kim Westh  Første mand der udgik
Cai W. Lyng  Udgik på femte hul
Kell Hansen  Udgik på fjerde hul