Bliv medlem

Bliv medlem i Nordbornholms Golf Klub

Som medlem i Nordbornholms Golf Klub kan vi tilbyde Bornholms to bedste baner til en banes pris. Vi har Old Course som hjemmebane, men har fuld spilleret på New Course, som er en dejlig bane at starte på, da der er god plads, brede fairways og store greens.

Vi optager meget gerne nye medlemmer i klubben og hjælper med at skabe relationer, sørger for at man udvikler sit golfspil, kendskab til spillet, og reglerne, men frem for alt, at man føler det er sjovt at spille golf.

Vi glæder os til at dele de skønne golfbaner med dig og tilbyder alle de fordele der ved et fuldt medlemskab i Nordbornholms Golf Klub, såsom:

To 18-huls baner.
Par-3 bane.
Begynderaktiviteter.
Træningscenter.
Frie træningsbolde på DR.
GRATIS træning så længe man har over 36 i handicap.
Deltagelse i klubbens matcher og aktiviteter.
Gratis adgang til vintertræningscenteret i Tejn.
Mulighed for deltagelse på klubhold samt ikke mindst samværet med klubbens øvrige medlemmer i hyggelige og uformelle rammer.
Gratis kaffe i klublokalet på Restaurant Stenby Mølle indgår også i medlemskabet.

Lær alt om dette dejlige spil
Golf er en af de få sportsgrene der kan dyrkes samtidig af begge køn, i alle aldre, uanset spilfærdigheder, både socialt og på konkurrenceplan. Man kan spille individuelt og i hold. Golf giver sund motion udendørs og forudsætter både teknisk og fysisk formåen, som kan udvikles ved at få undervisning og regelmæssig træning. Så foregår det i et miljø, hvor det stadig betyder noget, hvordan man opfører sig og viser respekt for regler og spillets ånd.Livlig aktivitet på træningsbanen, før det går løs på Old Course.

  Her kan du tilmelde dig for yderligere information og kontakt eller ring 56 48 40 50
  Golfskoleelever der har gennemført og deltaget i forårets kursus betaler kun 2. halvårs kontingent første år - dog skal indmeldelsen og betalingen være på plads før spilleren får adgang til 18-huls banerne på egen hånd.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Adresse

  Postnr.

  By

  Telefon

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Fødselsdag

  Tidligere klub

  HCP