B-Company – all you need

Lørdag den 26. maj spillede Nordbornholms Golfklub B-Company med gratis grillbuffet efter spillet

Vinder af B-rækken Michael Andersen foldede taget af sin Fiat 500 og fodrede den med 1 palle toilet- og køkken-ruller og klemte sig ind bag rettet. Så havde han sit på det tørre.

Flot vejr og godt selskab gjorde det lidt lettere, hvis man ikke scorede helt om forventet, og så gjorde jo heller noget, at der var gratis grillbuffet efter spillet betalt af dagens sponsor og Gudhjem Golfklub.

De fire herrevindere af tredjepladserne så noget skræmte på deres præmie, i form af et sortiment af rengøringsmidler og grej,…
….. til stor morskab for de kvindelige vindere og øvrige deltagere i B-Company matchen.

Nogle kunne dog score og dagens bruttovinder, Kristian Saouma-Pedersen fra Great Northern på Fyn gik i en over par, 72 slag, . Han vandt også 1. pladsen i præmierækken med 69 slag. Nummer to med 70 nettoslag blev Søren Schnedler Clausen og samme scorer fik Ole Rømer på tredjepladsen.

Hvad bruger man den her til? – spørger  Jan, Mogens, Ole og Tony

I B-rækken scorede Michael Andersen den store førstepræmie med 69 slag foran Marianne Dahl Mertz med 74 slag. Tredjepladsen gik til Mogens Jensen med 76 slag.
C-rækken spillede stableford og her vandt Sylle Ulderup Hansen med 36 point. Nummer to blev Ivan Andersen, også med 36 point foran Tony O`Neill med 34 point. D-rækken blev vundet af Max Jensen med 37 point foran Mie Juhl og Jan Hammer Fussing, der fik 36 og 35 point.
Tættest på hul 4 kom Brian Jensen (7,60 m), Ivan Andersen (9,5 m), Johan Lorentzen (14,1 m) og Mogens Kofmann (12,32 m) Der var backtee og modvind på hullet, så ingen kom rigtig tæt på. Det gjorde Jan Åkerlund på hul 13, hvor han kun var 16 cm fra at score h-i-o. De øvrige var Svend Erik Hansen (2,50 m), Steffen Johansen (2,71 m) og Mie Juhl (4,56 m)

Alle resultater kan ses her