Midsommermatch den 20. juni – ECCO sko og Stenby Mølle

Vejrudsigter er ikke som de har været, eller måske har de altid været upålidelige. Udsigten sagde regn og dårligt vejr med risiko for torden – vi fik stille tørvejr og opklaring sidst på dagen med det flotteste sommeraftenvejr. Det var der 54 spillere, der var med på og stort set alle var også med til spisning om aftenen. Benjamin diskede op med helstegt pattegris og herligt tilbehør. Det var ECCO der var præmiesponsor og resultaterne i de to rækker blev at Jakob Friis vandt A-rækken med 69 nettoslag foran Kell Hansen og Allan Juhl med hver 70 netto. Fjerdepladsen gik til Jan Dyrting med 72 slag.
B-rækken spillede stableford og her vandt Birgitte Howardsen med 41 point foran Jørn Ole Riis med 39 point. Tredjepladsen gik til Bendi Hansen med 38 point og endelig tog Sylle Ulderup Hansen den sidste præmie med 36 point.
Bedst brutto var Søren Clausen med 75 slag.

ECCO var sponsor

Nærmest hullet på hul 4 kom Kell Hansen med 3,04 m og Laila Riis med 1,85 m. På hul 13 var Ruth Gjerding 1,44 m fra hullet og Birgitte Howardsen 2,74 m fra. Det var som sædvanlig Svaneke Bryghus der gav forfriskninger til de dygtige spillere. Under og efter spisningen var der live musik og folk hyggede sig i det flotte sommervejr.
Næste match er den 5. juli, hvor er spilles NBGK Masters 2020.

Se alle resultater