ECCO / NEW WORKS Midsommermatch den 25. juni

Lørdag den 25. juni 2022 blev der spillet New Works / ECCO-midsommermatch på New Course med 50 deltagere. 
Efter spillet samledes man kl. 18 til præmier og spisning for dem der ønskede det.
Dagens bedste bruttorunde gik Søren Clausen i 76 slag, men han var ikke til stede ved den sene præmieoverrækkelse, så præmien gik til dagens sponsor fra ECCO, Mads Grubert med 77 slag.

A-rækken blev vundet af Henrik Friis med 68 slag foran Mads Grubert og Kim Westh også med 68 slag. Nummer fire blev Birthe Skov med 72 slag. I B-rækken fik Johnni Pihl 39 point på førstepladsen foran Cai W. Lyng der fik 38 point. Da Cai ikke var til stede ved præmieoverrækkelsen fik Hans Erik Holm andenpladsen med 37 point, foran Jesper Stoltz Nielsen med 35 point, som heller ikke var der, og så gik tredjepladsen til Ruth Gjerding med 33 point, mens fjerdepladsen gik til Sylle Ulderup Hansen også med 33 point.
I C-rækken var alle præmietagere på plads, men her var der lidt mangelfuld resultatindberetning, men det blev løst og førstepladsen gik til Britta Roerslev med 40 point foran Thomas Rasmussen med 37 point. Tredjepladsen fik Henrik E. Nielsen med 36 point. Fjerdepladsen gik til Steinberg Hardarsson med 35 point.
Svanekeøllet blev til klappepræmier
Tættest på flaget på hul 8 og hul 10 er altid en stor udfordring på New Course, da meget få rammer de meget lange huller. Hul 8 gik i A-rækken til Andreas Lindahl med 9,66 m. Ingen i B- eller C-rækken ramte green.
På hul 10 ramte ingen i C-rækken green. I B-rækken var Johnni Pihl 5,42 m fra og i A-rækken var det Søren Clausen med 5,16 m. De dejlige forfriskninger fra Svaneke Bryghus, som ikke blev uddelt for nærmest hullet gik i stedet til klappepræmier.

Præmietagerne ved ECCO/NEW WORKS Midsommermatch på New Course

Alle resultatlister