Hole-in-one

https://wilddistillery.dk – HOLE-IN-ONE

Ny HIO sponsor – Wild Destillery Bornholm v/Henrik Nerst. Man får ved alle HiO denne flotte flaske overrakt ved førstkommende lejlighed hvor de kan fejres behørigt.


Udover ovenstående lækre gave fra Wild Destilleri Bornholm får den dygtige golfspiller en NBGK HOI bagtag sponsoreret af Wilke Promotion.

Bornholms Brand Forsikring giver et tilskud på op til 1.500,-, til hjælp til en omgang, når et dygtigt/heldigt medlem laver hole-in-one i en “officiel match”, det vil sige når matchen ligger på Golfbox og er annonceret i matchprogrammet, uanset om det så er en åben eller lukket match. Private runder og ikke officielle matcher, såsom ugedagsarrangementer er ikke omfattet af sponsoratet.

Endnu et tiltag som er med til at øge standarden af øens turneringer. Stor tak til Bornholms Brand.bb_logo


Hole in one på hul 4

André Berlin spillede torsdag den 17. august 2023 herredag og på hul 4 slog han et 9-jern lige mod flaget og bolden trillede i hul. Så var der forfriskninger til alle 50 deltagere.


Ruth får her gin og badge for det gode slag.

Lørdag den 5. august under BM finalen slog Ruth Gjerding det gode slag på hul 13 med et 6-jern og bolden rullede lige i hul.


Mandag den 10. juli slog Philip Hansen (til højre) fra Simons Golfklub et flot slag på 13 med sit 8-jern og bolden gik lige i hul. Det var i en privatrunde med Uffe Pedersen fra Gudhjem GK. Stort tillykke fra NBGK.


Marianne Roer, Hjortespring Golfklub, lavede søndag den 11/6-2023, HIO på Old Course hul 13. Det ultimative golfslag blev sendt afsted med et 6 jern – Hun spillede i privatmatch.


I starten af maj 2023 slog Edwin Heisterkamp fra Staffanstorp et superslag på hul 2 på Old Course og bolden gik i hul. Tilykke!


Sidste hio i 2022?
Johan Hoffmann laver hole-in-one på hul 2 på Old Course den 25. september


Hole-In-One på New Course

Kennet Knudsen på green 18 på New Course

Året 2022 – første hole-in-one på New Course

Kenneth Knudsen slog et slag fra gul tee på hul 18 med et 5-jern. Bolden slog ned 1,5 m fra hullet efter ca. 172 m i luften og trillede i hul. Det var på søndagsturen den 11. april 2022 med Steffen Johansen og Poul Henning Jensen at det gode slag blev lavet.


Ole Rømer lavede hio til torsdagsherrer

Kim Westh overrækker den gode Gin og emblemet med bevis for at have slået Hole-in-one til Ole Rømer

Torsdag den 12. august 2021 slog Ole Rømer et 8-jern direkte i hul på hul 13 i Rø – Old Course. Det var under herredagen så Ole blev behørigt fejret af de 64 deltagende spillere på den mest succesfulde “klub i klubben” på Bornholm.


Michael West slog bolden direkte i hul på hul 15 den 04.08 2021 i en privat runde. Den alternative green er jo lidt tættere på, men bestemt ikke lettere at score hio på, så stort tillykke til Michael, der her får det synlige bevis af Benny Knudsen for at han har scoret en 1´ner.


Fredag den 30. juli 2021 blev ser lavet Hole-in-one på hul 13 på Old Course. Det var Claus Skovlind fra Helsingør Golf Klub, der i en privat runde slog en god wedge og sendte bolden direkte i hul.

Her overrækker Michelle Runekær Hansen fra Rø Golfbaner den fine flaske gin fra Wild Destillery Bornholm v/Henrik Nerst til den dygtige spiller.

Rita Skovgård

Hole-in-one igen
Denne gang var det Rita Skovgård fra Nexø der den 12. september slog det gode slag på hul 15 på Old Course. Tillykke til Rita, der får en lækker flaske Gin og glas fra Wild Destillery Bornholm.


Yvonne Elbek fra Breinholtgård Golf Klub

Hole-in-one på Old Course
Fredag den 21. august 2020 stod flaget let på hul 15, eller også var det bare Yvonne Elbek fra Breinholtgård Golf Klub der slog et super godt slag og scorede en flot hole in one. Tillykke!Jakob Storm lavede HiO på hul 10 på New Course den 28. juli 2020.
Jubiiii – så kom jeg med i Hole In One klubben. Var ude og spille på New Course og lavede HIO på hul 10 i formiddags.
Der var 155 meter til pinden og en god vind fra siden. Mine medspillere havde slået lidt kort af pinden med henholdsvis 8 og 7 jern så jeg vælger 6 jernet, som jeg rammer lige i sweetspot og lander 2 meter lige foran hullet og ruller i .
Det er en fantastisk følelse at komme med i HIO-klubben.


Michael Andersen slog et enkelt slag på hul 10

Hole in One på New Course

Onsdag den 1. juli slog Michael Andersen et enkelt slag på hul 10 på New Course og makkeren Ebbe Christoffersen kunne sammen med sin tandlægekolega se bolden flyve over bunkeren og lande på green hvorefter den trillede mod hullet og forsvandt. Tillykke til Michael Andersen med det gode og heldige slag.


Hole in one

Flemming Bech har søndag den 26. april, lavet hole in one på Gudhjem Golfklubs New Course hul 8. Flemming gik en privat runde med klubkammeraten fra Nordbornholms Golfklub, Finn Pedersen, og præsterede det flotte slag med sin 3 kølle. Hullet er 173 m fra gul tee. Selv om man ikke måtte samles og fejre det gode slag, havde Flemming sat en seddel på ølkassen, så alle der efterfølgende kom forbi verandaen, kunne tage en forfriskning på Flemmings regning. Mange tak og stort tillykke.


Hole-in-one

I dag den 27. august 2019 på Old Course hul 4 havde Palle Andersen (139-272) Næstved Golfklub, heldet og evnerne til at sende bolden i hul på blot et enkelt slag. Slaget blev udført med et 9 jern og var helt perfekt – 1 enkelt lille hop og den lå i koppen.


Simon Hauge slog Hole-in-one under TravGolf Open matchen den 17. august 2019

Det var med en Pitch på hul 4. Den landede en meter fra hullet og trillede lige så stille i hul og så udløste det jo mange fine præmier til den dygtige og heldige spiller.


Mette Bloch lavede hole-in-one den 9. juli 2019

Det var på hul 13 på Old Course til damedagen. Stort tillykke!


 

Gerner Bech fra Nexø lavede hole in one på hul 10 på New Course

Onsdag den 26. juni var Claus Andersson og Finn B. Larsen vidner til Gerner Bechs gode udslag på det 167 m lange hul 10.


Første hole in one på Old Course

Svend Erik Hansen lavede lørdag den 6. april Hole-In-One på første åbningsdag på Old Course. Det var endnu engang på hul 15 og det var hans første.

Der blev hverken brug for wedge eller putter, da Svend Erik ikke kunne se sin bold ved green. Den var gået direkte i hul fra teestedet.


Claus Andersson fra BGK har den 11. februar 2019 lavet hole-in-one på hul 8 på New Course

Det var fra blå tee og til sommergreens, som jo er åbne i Rø hele året, hvis ellers der ikke er frost og sne. Det må være årets første af slagsen, ihvertfald på Bornholm, om der er andre i landet, der har kunnet spille til sommergreens, og slået det enlige gode slag, skal jeg ikke kunne sige.

Ole Hansen har lavet hole-in-one

Det var på hul 15 i en privatrunde med fruen den 28. september.


Så er den “gal” igen – Hole-in-one på New Course.

Torsdag aften den 9. august 2018, midt i herredagen slog Andreas Lindahl Nielsen et flot udslag på hul 5 med sit 4-jern. Bolden slog ned på green og trillede lige i hul. Hullet er 165 m fra gul tee og dermed ikke et af de lettere huller at lave h-i-o på. En meget glad Andreas, der nu er medlem i Smørum GK, sørgede for forfriskninger til alle de 48 deltagere i herredagen.


Formand Jakob Friis gjorde igen

Fredag den 3. august slog formanden for Nordbornholms Golf klub, Jakob Friis, det gode slag på hul 15 på Old Course i Rø. Som makkeren Andreas Bille Brahe udtrykte det, smukt slag med et 6-jern, der flyver 146 meter, rammer green og ruller stille i hul. Enkelt og ligetil, men sjældent det sker – og så i en hulspilsmatch. Modstanderne Julius Grønning og Klaus Juhl kunne ikke stille noget op på det hul. Andreas Bille Brahe og Jakob Friis vandt semifinalekampen med 2/0.


Formand Jakob Friis slog i hul på hul 13

Så kom formanden med i klub HIO på hul 13 på Old Course den 14. august 2017
Det var i et Serie 2 opgør mellem BGKs Frank Poulsen og NGKs Henrik Vang i 1. single.
Naturligvis var alle glade over denne HIO, især da fadølshanen galede hos Benjamin på hul 19.

Nordbornholm forsvarede sin ære og vandt dagens serie 2 match.


 

Grethe Arvidsen slog Hole-in-One på hul 4

Grethe Arvidsen med præmien fra Gudhjem Glasrøgeri og Den bornholmske Spritfabrik

Ved onsdagsgolfen den 5. juli havde Grethe Arvidsen en af sine bedre dage. Hun slog Hole-in-one på hul 4 med sin 9-kølle og både Finn Kruse og Svend Erik Hansen, der var medspillere, kunne allerede inden bolden ramte green fornemme, at den der bliver god, da de så boldens flugt mod green og flaget. Ganske rigtigt gik bolden i hul og stor jubel var der på teestedet.  Samtidig vandt Grethe A-rækken med 19 point.


Jan Pelsen scorede hole-in-one på hul 18

Jan Pelsen

Søndag den 21. maj 2017 gik Jan Pelsen sammen med tre venner en privat runde på New Course og den sluttede han af med et super slag, da han med et 5-jern slog bolden de 185 m direkte fra teestedet og i hul på hul 18. Man kan jo stå og se bolden hele vejen, også når den rammer green, så man bliver jo helt befippet når den forsvinder i hullet, fortalte den heldige spiller. Det var fjerde gang Jan Pelsen lavede hole-in-one.

Som sædvanlig var der også en fin hole-in-one præmie fra Gudhjem Glasrøgeri og Den Bornholmske Spritfabrik.

Martin Schou lavede hole-in-one

Lørdag den 10. juni 2017 slog Martin Schou et enkelt godt slag på hul 4 på Old Course. Jan Svendsen og Kim Rønshoff var vidner til slaget, der gik lige mod flaget, ramte bag hullet, hoppede en gang frem og spandt så bagud lige i hul.

Tillykke til Martin Schou – billede følger, da han ikke kom i nærheden af en fotograf efter det gode slag.


Hole-in-one af Christian Juhl

christian_hioSøndag den 15. maj 2016 slog Christian Juhl årets første hole-in-one på Old Course i Rø. Det skete under en privat runde på hul 4 og de to medspillere Sune Ronald og Andreas Lindahl kunne som vidner til slaget lykønske klubkammeraten med det flotte slag.Brian JensenHole in one på New Course

En dejlig torsdag aften i 2016 lavede Brian Jensen fra NBGK hole-in-one på hul 10 på New Course i torsdagsherrerturneringen. Det var et godt slået 6-jern der ramte lidt til højre for flaget og rullede lige op i hullet, til stor jubel for ham selv og medspillerne.

hio

Som sædvanlig var der også en fin hole-in-one præmie fra Gudhjem Glasrøgeri og Den Bornholmske Spritfabrik.


Efter 17 år med golf: Endelig lavede Flemming hole in oneFlemming Willum lavede hole-in-one på hul 13 på Old Course søndag den 10. juli 2016. Det var Jørn Johansen og Johan Lorentzen der var med på runden og kunne bevidne det flotte slag.

carstengroenningLørdag den 1. oktober 2016 slog Carsten Grønning det super gode slag på hul 15 på Old Course i Rø med et 5 jern.
Turneringsleder Torben Danielsen var vidne til det gode slag, som man i første omgang troede var løbet over green, men der var ingen bold bag green, og da man kikkede i hullet, lå bolden der.

Mon ikke det var årets sidste hole-in-one!