Damedag 2019

Damernes sæsonafslutning den 24. september

Tirsdag den 24. september havde vi sæsonafslutning. Først spillede vi greensome over 9 huller, og efter en dejlig middag blev der uddelt præmier. Årets højdepunkt er lotteriet, hvortil alle medbringer præmier, købte eller hjemmelavede. Stemningen er høj med megen latter. Det er dejligt, at der er sådan en god stemning damerne imellem, og det er dejligt, at der kommer nye damer til og får del i dette. Marianne Klithammer, Egekilde og Proshoppen havde doneret præmier til dagen. Tak for de flotte præmier.   
Resultaterne af dagens match:
1-          Ruth og Jane                     21 points
2-          Birthe S. og Vivi                19 points
3-          Bettina og Prik                  18 points
Årets resultater:
Eclectic netto
1-           Mette                   48 slag
2-           Jane                      48 slag
3-           Lone                     49 slag

Eclectic brutto
1-           Ruth                     65 slag
2-           Lone                     68 slag
3-           Birthe S .              70 slag

Matchpoints
1-           Helle C.V.            19 points
2-           Lone                     17 points
3-           Birthe S.              15 points

Bedste putterunde
Birgitte                26 puts
Bedste runde stableford
Helle C.V.            39 points
Bedste runde slagspil
Birthe S.              86 slag

Vi takker hermed for en dejlig sæson med hyggeligt samvær og latter på banen. Vi fortsætter som hidtil med at mødes på Old Course. Når den lukker, skriver vi til jer, hvordan vi gør i vinterhalvåret, for vi spiller jo hele året, naturligvis!

De bedste hilsener
Mette og Lise


Månedsmatch tirsdag den 27. august

21 damer var mødt op til månedsmatchen i det strålende sommervejr. Vi spillede “onsdagshullerne”, og efterfølgende trak vi lod om makkerne til bestball (af tre)   Vinderne – Alice, Lis og Bendi fik 25 point på de 9 huller. På 2. pladsen med 21 point kom Prik, Jane og Mette. Der var tre hold med 20 point. Efter lodtrækning gik 3. præmien til Birthe S., Birthe T. H. og Kirsten.   Benjamin serverede – som sædvanlig – rigtig lækker mad – denne gang tapas.   Næste månedsmatch – den 24. september, er også sæsonafslutning, så reserver dagen, hvor vi som altid slutter af med sæsonens højdepunkt – lotteriet.


Damernes månedsmatch 25. juni 2019

Det var det skønneste vejr, da damerne spillede greensome på 12 huller. Der var ikke én, der frøs 😉 Matchen blev vundet med nogle meget flotte scorer::
1 – Jane/ Birthe   32 points
2 – Britta og Prik 30 points
3 – Vivi og Lone  29 points

Der er ingen månedsmatch i juli, men damedagene kører normalt hver tirsdag.
Næste månedsmatch er tirsdag den 27. august.
God sommer!
Mette og Lise


Tirsdag den 28. maj har dameklubben haft årets anden månedsmatch. 21 damer spillede best ball over 12 huller, hvor vi først fik vores makkere (ved lodtrækning), da vi havde spillet færdig. Som altid fik vi den dejligste middag på Møllân. Ikke mange var tilfredse med deres spil. Det var til gengæld vinderholdet. De havde suppleret hinanden godt på alle huller og fik en meget flot score.
Nr. 1 med 35 points: Mie, Prik og Mette
Nr. 2 med 29 points og bedst på bag-9: Grethe, Bente G. og Lone
Nr. 3 med 29 points: Helle, Birgitte og Karen Margrethe
Bedste enkeltscore blandt de damer, som ikke fik præmie: Jane med 23 points.

Dagens sværeste slag var Lises på hul 15: Det krævede megen koncentration at ramme hullet i klippen i udslaget 😉


Kære damer. 18 damer mødtes til månedsmatch den 30. april i det dejligste forårsvejr. Vi spillede Texas Scramble over 12 huller, og det blev til nogle ganske pæne scorer.

Nr. 1 blev Birthe, Nethe og Bendi med 49 slag
Nr. 2 blev Britta, Prik og Ruth med 51 slag
Nr. 3 blev Katrine, Mette og Lone med 52 slag

Dele af præmierne var doneret af Michael Westh fra Egekilde.


Nu nærmer tiden sig for sæsonstart. Selv om vi ikke kan stole helt på vejrguderne, satser vi på opstart den 2. april. Vi spiller New Course, indtil Old Course åbner. Når vi spiller New Course, tæller alle scorer, dog undtaget vores eclectic, som vi kun har på Old Course.

Det foregår, som det plejer: Vi booker de tider, der passer os bedst de tirsdage, hvor der ikke er månedsmatch. Vi lægger scorekortet i postkassen hos Benjamin og betaler 10 kr. pr. gang + evt. puttebøder. (Skriv på kortet, hvad I har betalt.)

Vi har planlagt følgende månedsmatcher:
30. april
28. maj
25. juni
27. august
Afslutningsmatch 24. september – (Vi holder den 1. oktober i reserve i tilfælde af elendigt vejr den 24. september)

Tilmeldingslister til månedsmatcherne, der starter ca kl. 16, vil blive sat op på tavlen på “Møllan” og I får også en mail, når de nærmer sig,

Vi har hen over sommeren de sædvanlige gennemgående konkurrencer med eclectic, bedste (laveste) puttescore, bedste runde (stableford og slagspil) og matchpoint. 

Da vores sæsonafslutning ligger forholdsvis tidligt, finder vi på en eller anden slags konkurrence de følgende tirsdage frem til og med efterårsferien. Vi glæder os til at se jer allesammen på banen!
Mange forårs-golfhilsner
Lise og Mette