Mandagsgolf 2022

Mandagsgolf 2022 til alle med hcp 36+

Sommerkonkurrence – Handicap og teested – Konverteringstabel

Mandagsgolfen starter mandag den 25. april 2022, hvor vi mødes mellem kl. 16.30 og 17.00 uden for restauranten. Det koster 15 kr. for at deltage. I udfylder jeres scorekort, og under runden fører I jeres egen og medspillerens score – I skal ikke bytte scorekort. I vil blive sendt ud 2 eller 3 ad gangen med start fra forskellig huller. Der spilles 9 huller enten på den gamle bane eller på den nye bane.
Er du ny spiller fra i år, bliver du ledsaget af en erfaren spiller, som kan guide dig igennem spillet, og de forskellige regler vil blive gennemgået efterhånden, som I støder på evt. problemer. Efter spillet afleveres scorekortene, og vi venter til alle har spillet færdigt og dagens vinder bliver kåret.
Efter golfskoleafslutning i juni måned til slutning af september, vil vi lave en ekstra konkurrence til mandagsgolfen fælles for nye og gamle.
Man får: 4 point for at blive nr. 1
3 point for at blive nr. 2
2 point for at blive nr. 3
1 point for at deltage
Ved afslutningsmachen den 8. oktober vil vinder af denne konkurrence blive kåret.

Vel mødt.
Ruth Gjerding
Begynderudvalget
Mail: begynder@nbgk.dk
Tlf: 30251972

Mandag den 18. maj kom forsommeren for alvor til Rø Golfbaner.
9 medlemmer af begyndergolf var mødt op, i det for banerne i Rø, usædvanligt stille vejr (så den med bortflyvende scorekort kunne ikke bruges) og fik den skønneste golfrunde på New Course. Med desværre kun to helt nye i Frederik og Alice – deltog alle medlemmer i samme pulje hvad angår præmier. Det blev til høje scorer, med 20 points på 3. plads kom Kai Munch (trods 3 huller streget). 2. pladsen tog Frederik Wodstrup med flotte 23 points og på vej nedad i handicapsystemet. Og vinder blev Ole Eriksen der spillede godt og stabilt med points på alle huller og scorede 24 points.

Frederik og Jesper

Mandagsgolf den 9. maj 2022
Til mandagsgolf mødte 3 ”gamle” op og 1 ny. Der blev spillet 9 huller på New Course. Vinderen blev Frederik Wodstrup med 27 point og 2. pladsen tog Jesper R. Jensen med 13 point.

Jesper og Astrid

Mandagsgolf den 2. maj 2022.
Til mandagsgolf mødte 3 ”gamle” op og 1 ny. Der blev spillet 9 huller på New Course. Vinderen skulle findes blandt 3 bolden der gik ud sidst og skulle afgøre det mellem Jesper og Astrid. De kom begge ind med en score på 10. På spørgsmålet om hvem der så skulle kåres som vinder – svarede den galante herre, at det skulle Astrid.