KVIK Masters 2017

Alle præmietagere

Søndag den 9. juli kunne 133 deltagere, i årets KVIK Masters, kæmpe om de mange flotte præmier i fire rækker.
Dagens bedste scorer stod Brian Askstrup fra Holstebro for med 66 bruttoslag.

profilrejserA-rækken blev vundet af Kim Christiansen med 66 nettoslag foran Ole Rømer der gik i 69 nettoslag. Samme scorer fik Finn Pedersen på fjerdepladsen, idet bruttovinderens scorer også rakte til en tredjeplads netto.
I B-rækken var Tony O´Niell bedst med 68 slag foran Hans Erik Holm også med 68 slag. Tredjepladsen gik til Ruth Gjerding med 71 slag. Det var et slag bedre end Flemming Bech på fjerdepladsen.
C-rækken spillede stableford og her vandt Søren Thøgersen med 39 point. Yvonne Bjørn-Andersen fik ligeledes 39 point på andenpladsen og sandelig om Helle Nygaard Hansen ikke også fik 39 point på tredjepladsen. Nummer fire blev Jeppe Pedersen med 38 point.
D-rækken spillede også stableford og førstepladsen gik her til Michael West med 42 point. Nicolai Emil Johansen fra BGK fik også 42 point på andenpladsen. Nummer tre blev Jan Hammer Fussing med 39 point foran Bettina K. West med 38 point.

Svaneke Bryghus var som vanligt sponsor på de to flaskehuller og på hul 4 var det Kim Westh, Marianne Dahl Mertz, Tom Hæstrup og Bjørn Nielsen, der var tættest på hullet. På hul 13 var Kim Christiansen, Flemming Bech, Finn Mannering og Cecilia Jacobsson tættest på hullet.

Kim Westh vandt ny vaskemaskine

Ingen scorede hole-in-one på hul 4 og så måtte der lodtrækning til om vaskemaskinen fra Elektrolux blandt alle deltagere i dagens turnering. Her var Kim Westh den heldige vinder.

Et meget flot gavebord til årets KVIK Masters

Se flere resultater her

Hul 3
Hul 5
Green 5
Forplejning på tee 7
Hul 9
Erling Jørgensen på hul 18
Hygge på terassen inden præmieregnen
Sådan lidt fra sidelinjen
ECCO sko på tilbud hele dagen