Medlemsorientering

Medlemsorientering i NBGK

Her kan du se hvad der sker og drøftes i klubben.
Arkiv 2918Arkiv 2017 – Arkiv 2016  –  Arkiv 2014-15

Referat af bestyrelsesmøde 27. marts 2019

Til stede Sylvia Ulderup, Ruth Gjerling, Jakob Storm, Jakob Friis, Kim West, Benny Knudsen, Bruno Klithammer.

Formanden (JF) bød velkommen til årets første bestyrelsesmøde indledte mødet med at byde de nye medlemmer af bestyrelsen Kim West og Benny Knudsen velkommen.

Formanden orienterede om hvilke arbejdsopgaver som bestyrelsen skulle varetage.
Bestyrelsen konstituerede sig som følger.
Begynderudvalg ( Ruth Gjerling )
Matchudvalg  ( Jakob Storm )
Hold og elite  ( Kim West )
Juniorudvalg ( Sylvia Ulderup )
Bane og Regeludvalg ( Benny Knudsen )
Økonomi ( Kim West)
Sekretær ( Bruno Klithammer )

Formanden orienterede om introkort der vil blive modtaget snarest.

Bestyrelsen drøftede Golfens Dag 28/4, som vi i 2019 deltager i. Ruth havde bestilt flyers, yderligere vil gæster kunne komme ud og prøvr at spille mellem kl. 1300 – 1500 samt låne udstyr af klubben invitationsbreve vil blive omdelt til åbningsmatchen. Det foreslås at der bliver spillet scramble, formatet vil blive lagt på hjemmesiden

Jakob Storm informerede vedrørende udvalgets planering af turneringer i år har man 7 medhjælpere som vil gøre en effektiv indsats ved afvikling af matcher. JS opfordrede bestyrelsen til at bestyrelsesmedlemmer der deltager i matcher skal stå for præmieuddeling, hvilket bestyrelsen accepterede.

Åbningsmatch New course søndag 14/4 kl. 0930
Åbningsmatch Old course søndag 21/4 kl. 0900
Match program er klar og er lagt op på klubbens hjemmeside.

Hold/elite
Kim West orienterede om kommunikationen mellem klubberne på Bornholm, har overvejelser om at udsende et velkomstbrev til deltagere vedrørende forplejning m.m.
Klubben havde i lighed med tidligere modtaget en regning kr 10.000,- fra Golf Bornholm.

Junior
Sylvia Ulderup prøver at finde nye juniorer, Sylvia / Gary vil brainstorme på problemet med for få flere juniorer, hvorledes kan man øge interessen blandt de unge for golfsporten.

Bestyrelsen drøftede muligheden for at involvere skoler og idrætsforeninger at prøve at spille, Sylvia prøver at snakke med Gary vedr. Aktiviteter for skoleelever.

Bane/regel udvalg.
Benny Knudsen orienterede om hvorledes man prøver at tilpasse banerne det nye regelsæt, han har sammen med greenkeeper gennemgået banerne og står for gennemførsel af tilpasningen, Benny præsenterede tegninger af de nye læskure, en tiltrængt forbedring, ligeledes vil pavillonen ved teested hul 1 blive fjernet da det ikke kan betale sig at restaurere denne. Bestyrelsen vil opfordre bane ledelsen at etablere en arbejdsskade forsikring som skal dække eventuelle skader ved frivilligt arbejde.

Bestyrelsen har besluttet at opsætte en tavle med klubbens æresmedlemmer hvor øvrige klubmestre og hole in one medlemmer er placeret, Tavlerne vil blive opdateret i starten af foråret, Bruno vil iværksætte dette.

Frivillig / hjælper match 7 september 2019 med efterfølgende spisning nærmere.
information om arrangementet senere.

Vedr. Mentaltræning
JF vil i lighed med sidste år aftale med Gary, at han (Gary) sætter en dato op, alle interesserede.

Formanden takkede for et godt møde.

Næste bestyrelsesmøde ons 15/5 kl 1830 ( Bruno Klithammer (sekretær)