GolfTyskland Trophy 2019 – 25. maj på Old Course

De mange dygtige og heldige vindere ved lørdagens turnering på Old Course i Rø.

Lørdag afviklede man endnu en golfturnering i Rø. Det var en bestball med GolfTyskland.dk under NordicGolfers.com som sponsor for de meget varierede præmier, som bestod af golfophold og greenfee på svenske og tyske baner. Ganske flotte præmier og de 52 tilmeldte spillere på 26 hold spillede alle stableford, hvilket betyder at det kun er den bedste scorer på hvert hul der tæller i det samlede resultat. Den spilform betød meget flotte scorer for dem der kunne få de gode slag og puts til at passe sammen. Vindere blev Sylle og Thomas Ulderup Hansen med ikke mindre end 47 stableford point og de vandt et golfophold i Tyskland med deltagelse i finalespillet sammen med vindere af de syv andre indledende turneringer i Danmark.
Nummer to blev Torben Danielsen og Carsten Grønning med 46 point. Ole Rømer og Jan Pelsen fik 45 point på tredjepladsen. Samme scorer fik Merethe og Kim Westh på fjerdepladsen. Sidste præmie gik til Pia Lysegaard og Gerner Bech med 44 point.
Der var igen på dagen forfriskninger fra Svaneke Bryghus til spillerne der kom tættest på par-3 hullerne i udslaget. På hul to var Kenneth Knudsen tæt på og på hul 15 var Birger Nielsen tættest på. Søren Clausen var rigtig skarp, da han var tættest på både hul 4 (54 cm) og og hul 13 (2,86 m). På hul fire var bolden ved at gå i hul både ved nedslaget og da bolden kom forbi hullet igen i backspinnet, men ingen h-i-o. Der var også flere lodtrækningspræmier om greenfeebilletter og til sidst om et ophold i Portugal for to personer. Denne flotte lodtrækningspræmie gik til Anette B. Nielsen fra Nexø.

Resultatlisten

Seeschlösschen Golfanlage. Her skal finalen spilles 15.-17. september