Dramatisk afslutning på Klubmesterskaberne i Rø.

Efter to spillede runder så det ikke ud til at der ville blive spænding om resultatet ved klubmesterskaberne i Nordbornholms Golf Klub, da Jacob Christiansen førte med 9 slag til Kim Westh og 11 slag til Ole Rømer før spillerne gik ud i førerbold ved søndagens finale. Der skete dog det, at Kim Westh scorede fire birdies på de første ni huller, men lavede også nogle fejl, så han kom ud i par. Ole Rømer var flyvende og scorede tre birdies, uden at lave fejl og var dermed ud i 33 slag. Jacob Christiansen var slet ikke sig selv, og lavede dumme fejl, så hans score var 43 slag og dermed var stillingen før de sidste 9 huller, 192 til Jacob Christiansen, 193 til Ole Rømer og 194 til Kim Westh.

Kim Westh førte med to før de sidste to huller
Ole Rømer og Jacob Christiansen scorede par på de næste tre huller, mens Kim Westh fik en dobbelt bogey, en birdie, og en par, og var dermed endnu et slag bagud. På hul 13 måtte Jacob Christiansen notere en dobbelt bogey, mens de to andre fik par. Så var Ole Rømer foran med et slag, mens Jacob Christiansen var et slag foran Kim Westh. Par på hul 14 til alle og så fik Kim Westh par på hul 15, mens de to andre fik bogey. Så var Ole Rømer foran med et slag til de to andre og da både Jacob Christiansen og Ole Rømer noterede bogey på hul 16, mens Kim Westh scorede den sjette birdie på runden, var han foran med to til Jacob Christiansen og med et slag til Ole Rømer. På hul 17 gik Ole Rømer helt i koma og … ja hvad skete der egentlig, og endte med at få ni slag på hullet, så var han ude. Jacob Christiansen scorede birdie mens Kim Westh fik par. Så førte Kim Westh med et slag inden sidste hul, hvor Jacob Christiansen missede green, men chippede bolden i hul for en birdie og en slutscore på 229 slag, mens Kim Westh fik slået sit chip lidt for langt, og brændte puttet for par og omspil. Ole Rømer fik en dobbelt bogey og sluttede som nummer tre med 237 slag.

Intens dyst hos damerne
Hos damerne var der ikke dramatik, men intens spænding, da Birthe Skov indhentede Jette H. Engells 9 slags forspring på de første ni huller. 223 slag til hver. Helle Villadsen var hægtet lidt af og blev mere tilskuer til den tætte dyst, end en del af den. Stillingen bølgede så frem og tilbage de næste huller. Først kom Birthe Skov foran, så udlignede Jette H. Engell på hul 12. Birthe kom igen foran, men Jette var så bedst et par huller og bragte sig foran på hul 15. Birthe Skov udlignede på hul 16 og kom et slag foran med en flot par på hul 17. Spillerne delte så hul 18 og så vandt Birthe Skov med 265 slag foran Jette Engell med 266 slag. Helle Villadsen holdt sin tredjeplads med en slutscore på 276 slag.