Handicapkomité

NBGK har nedsat en handicapkomite bestående af: Kim Westh, Jakob Friis og Benny Knudsen

Komitéens arbejde: Du kan kontakte klubbens Handicapkomité, hvis du har spørgsmål eller pludselig oplever en forandret spillestyrke. Det kan godt lade sig gøre at foretage manuelle ændringer i Handicapsystemet. 

Reguleringer: Handicapkomitéen kan vælge at foretage en regulering af dit Handicap, hvis du eksempelvis pludselig får en skade, som påvirker din spillestyrke. Så kan der foretages en regulering, som vises i Golfbox. Reguleringen fordeles på dine 20 seneste runder og påvirker ikke nye, registrerede runder. Når du har spillet 20 nye runder, er din regulering væk. Komitéen kan også regulere handicappet, hvis den vurderer en spiller ikke har det rette handicap af forskellige årsager.

Der er i det nye Handicapsystem 2021 brug for en større mængde nutidige scores for at kunne beregne et nyt handicap, som bedst muligt reflekterer spillestyrken.
Der er således behov for at:

  1. Give alle de bedste muligheder for at aflevere et tilstrækkeligt antal nutidige scorekort (helst 20 inden for en kortere årrække) som grundlag for beregningen af det nye handicap i 2021
  2. Sikre at golfspillere internationalt i 2021 har samme muligheder for at påvirke sit handicap
  3. Vænne sig til det kommende nye Handicapsystem 2021 uden handicapgrupper og begrænsninger