Juhls Hoteller

JUHLS Hoteller match på New Course

Lørdag den 5. maj var der for tredje uge i træk match i Rø. Juhls Hoteller var sponsor for matchen på New Course og præmierne til de bedste spillere blev delt ud efter spisning på Hotel Abildgård i Sandkaas.

Med fravær af de bedste spillere, der spillede divisionskampe, kunne andre slå til, og det benyttede Jesper Hansen sig af, da han med en runde i 79 slag, blev dagens bruttovinder. A-rækken blev vundet af Jan Hjorth Hansen med 69 nettoslag foran Henrik Friis med 70 slag og Jakob Friis med 71 slag. Svend Erik Hansen gik til handicap 72 slag på fjerdepladsen.

B-rækken blev vundet af Johan Lorentzen med 71 slag foran Lone Funch Pedersen med 77 slag. Ivan Andersen brugte 80 slag på tredjepladen foran Jørn Johansen der brugte 81 slag.

C-rækken spillede stableford og her var det juniorspilleren Thomas Ulderup Hansen der var bedst med flotte 42 point. Der var et stykke vej ned til nummer to Preben Carlsen med 33 point på andenpladsen. Brian Lund fik 31 point foran Bjørn Nielsen med 29 point.

Birthe Skov var tættest på hul 10 i udslaget og fik forfriskninger fra Sveneke Bryghus. En ny ekstra konkurrence gik ud på at komme tættest på hul 4 i andetslaget og her var Jan Hjorth Hansen bedst med 1,40 m. Også Thomas Ulderup Hansen og Hans Jørn Engell fik præmie for deres indspil til green 4.

Se samlet resultatliste