Damedag – Arkiv 2018

Vinterdamegolf

Nu er Old Course lukket for i år, men vi er jo nogen, der gerne vil spille om vinteren også – når vejret tillader det.Indtil videre foreslår vi, at de der har lyst, mødes og starter på hul 1 tirsdag kl ca. 11.Så spiller vi et eller andet antal huller – alt efter vind og vejr. Bagefter samles vi hos Benjamin og indtager medbragt kaffe og kage (Hvis det bliver for koldt, flytter vi ned til Maegård)Den nybagte pensionist Lise har kaffe og kage med på tirsdag. Derefter aftaler vi (når vi husker det) fra gang til gang, hvem der tager kage med næste gang. Vi skriver os på på golfboks, ligesom vi gør om sommeren.Vi er godt klar over, at der er nogen af jer, der normalt ikke har mulighed for at komme, fordi I skal passe jeres arbejde. Men hvis I nu har en fridag på en tirsdag er I meget velkomne.Håber at se mange af jer næste tirsdag.Mange hilsner
Lise og Mette


Damernes sæsonafslutning

Efter en sæson med fantastisk golfvejr måtte vi blive indendørs, da vi havde afslutning tirsdag den 2. oktober. Det var godt og gedigent efterårsvejr med regn og rusk (og færgeaflysninger), da tiden kom, hvor vi skulle have gået ud. Dagens match blev derfor spillet i varmen foran kaminen med et golfterningspil. Hertil kræves der ingen øvelse, men en masse held og lidt is i maven. Matchen blev spillet som en bestball med lodtrækning om makkeren efter spillet. Vinderduoen blev Vivi og Britta med Jytte og Ulla på andenpladsen efterfulgt af Jette og Bettina på trediepladsen.
Benjamin lavede som sædvanlig lækker mad, og herefter var der lotteri, årets højdepunkt, med et bugnende præmiebord.

Resultater fra årets gennemgående konkurrencer er flg.:
Matchpoints:
Britta                   12
Mie og Bente     11

Bedste runde:
Slagspil:               Birthe    82 slag
Stableford           Jane       42 points
Puts                      Mette    26 puts

Eclectic netto:
Jane      45 slag
Prik        48 slag
Mette    49 slag

Eclectic brutto:
Birthe og Ruth   67 slag
3.  Britta             72 slag

Så længe Old Course er åben, spiller vi, som vi plejer. Når vi skal til at spille på New Course, starter vi med at gå ud på hul 1 og mødes på Møllân til kaffe og mundgodt bagefter. Hvis det i løbet af vinteren bliver for koldt at mødes der, flytter vi til Maegård, hvor vi spiller ud på hul 18, 20 minutter før vi har booket tid. Dette passer med vores udslag på hul 1 efterfølgende.

Tak for en dejlig sæson med hyggeligt samvær.
Mette og Lise


Måneds match den 28. august.Vi går ud fra kl 16, og hvis I har problemer med at nå det, så give lige besked, så venter vi.Tilmelding til spil – og Benjamins dejlige mad – på listen, der er opsat på Møllan, eller via SMS/mail til Lise eller Mette.NB: Tilmelding til spisning senest søndag kl. 18 (ellers må I selv kontakte Benjamin)På tirsdag vil listen til tilmelding til sæsonafslutningen den 2. oktober blive sat op på opslagstavlen på Møllan. Så kan I skrive jer på og begynde at overveje, hvad I har lyst til at medbringe til lotteriet – årets højdepunkt.

(Bemærk, at vi har sat den 9. oktober som en reservedato for afslutningen, hvis vejret den 2. oktober skulle være helt umuligt.)


Månedsmatch tirsdag den 26. juni.

På en knastør bane i dejligt solskinsvejr gik vi greensome på 12 huller: 1 – 7, 11 – 14 samt 16.
Nr. 1 blev Britta og Lise med 28 points
Nr. 2 blev Vivi og Karen Margrethe med 27 points
Nr. 3 blev Ulla og ”Pedro” med 23 points.
Der var et par hold til med 23 points, men Ulla og ”Pedro” var bedst på bagni.

Vi har sat en dato af til en månedsmatch i juli (den 24. juli) men gennemfører den kun, hvis der er mindst 12 deltagere. Derfor beder vi jer om at skrive jer på listen senest en uge før, således at vi i god tid kan melde ud, om vi gennemfører matchen eller bare tager en normal damedag.

Med venlig hilsen
Mette og Lise


Tirsdag den 29. maj mødtes damerne til årets første månedsmatch. I strålende solskin spillede vi 12 huller texasscramble.

Nr. 1 blev Lone, Karen Margrethe og ”Pedro” med 54 slag.
Nr. 2 blev Grethe, Alice og Kirsten med 55 slag, bedst på de sidste 6 huller.
Nr. 3 blev Bendi, Winnie og Lise med 55 slag.

Næste månedsmatch er tirsdag den 26. juni.


Kære alle.Hermed status på eclectic på OC efter dagens rundeHusk vi har årets første månedsmatch om 14 dage, dvs tirsdag den 29. majTilmelding på listen opsat på tavlen på Møllan eller på mail eller sms til Lise eller MetteAf hensyn til maden og Benjamin vil vi gerne have jeres tilmelding senest søndag den 27. majVi håber på rigtig godt vejr og stor deltagelseMange hilsner Lise og MetteLise mobil: 30235694

Mette mobil: 22233361


Så kom vi endelig i gang med damedagen på Old Course – (med ca 1 måneds forsinkelse)16 damer var vi idag i den hårde/kolde blæst. Det bliver forhåbentlig bedre vejr næste tirsdag 

*:) glad

, hvor vi glæder os til at se endnu flere, og også gerne nye ansigter.
Status på Eclectic efter denne første stormfulde runde kan ses her til orientering.


Nu er de hvide flag kommet op på de rigtige greens – i hvert fald på New Course, så sæsonen starter fra på tirsdag ( 24. april )Det foregår, som det plejer, med at vi booker de tider, der passer os bedst de tirsdage, hvor der ikke er månedsmatch.Vi lægger scorekortet i postkassen hos Benjamin og betaler 10 kr pr gang + evt. puttebøder. (- Skriv på kortet, hvad I har betalt.)Da sæsonen er 3 uger forsinket i år bliver der ingen månedsmatch i april.Vi har planlagt følgende månedsmatcher:29. maj26. juni24. juli (hvis tilslutningen er stor nok)28. augustAfslutningsmatch 2. oktober – (Vi holder den 9. oktober i reserve i tilfælde af elendigt vejr den 2. oktober)Tilmeldingslister til månedsmatcherne vil blive sat op på tavlen på “Møllan” og I får også en mail, når de nærmer sig,Vi har hen over sommeren de sædvanlige gennemgående konkurrencer med eclectic, bedste (laveste) puttescore, bedste runde (Stablefort og slagspil) og matchpoint. Hvis fantasien rækker finder vi måske på noget mere 

*:| pokeransigt

Vi glæder os til at se jer allesammen på banen!Mange forårs-golfhilsnerLise og Mette