Louis Nielsen åbningsmatch den 22. april

Et sikkert tegn på at nu er det forår, er når Old Course i Rø åbner for spil, og i år var ingen undtagelse. Flot og varmt vejr til de 72 tilmeldte spillere i Louis Nielsen Åbningsmatchen, hvor der blev spillet i tre rækker.
A-rækken spillede slagspil og her vandt Klaus Juhl brutto med en runde i 76 slag foran Ole Rømer også med 76 slag.
Nettorækken blev vundet af Marianne Dahl Mertz med 67 slag foran André Berlin også med 67 slag. Klaus Juhl blev nummer tre med 70 slag og samme scorer fik Thomas Ulderup Hansen på fjerdepladsen. Ole Rømer blev nummer fem med 72 slag og endelig gik sjettepladsen til René Thisen med 73 slag.

B-rækken spillede stableford og her var Jan Dyrting bedst med 39 point foran Steffen Johansen med 38 point. Samme scorer fik Lone F. Pedersen på tredjepladsen foran Poul Henning Jensen også med 38 point. Femtepræmien gik til Flemming Bech med 35 point.

C-rækken sluttede feltet af og her vandt Rolf Laugesen med 38 point. Thomas Nymark fik også 38 point på andenpladsen og Bendi Hansen fik 37 point på tredjepladsen. Kai Munch fik 37 point på fjerdepladsen og Kim Rander fik 36 point og den sidste præmie fra dagens sponsor, Louis Nielsen repræsenteret ved Sylle Ulderup Hansen og sønnen Thomas Ulderup Hansen.
Der var også lagt lidt ekstra præmier ind i matchen og tættest på hul 4 og hul 13 udløste forfriskninger fra Svaneke Bryghus, mens dagens sponsor gav præmie til de der kom tættest på hul 2 og hul 15.
Hul 2: Frits Kjellberg 2,01 m, Orla Jacobsen 8,26 m og Robert Bernth 7,15 m.
Hul 4: Torben Danielsen 1,30 m, Kaj Villadsen 4,96 m og Harald Schultz 6,39 m.
Hul 13: Torben Danielsen 3,07 m, Mie Juhl 2,15 m og René Mertz 8,41 m.
Hul 15: Allan Juhl 4,37 m og Kaj Villadsen 6,35 m. Ingen i C-rækken ramte den nyåbnede green 15.
længste drive på hul 18 gik til Marianne Dahl Mertz og Frits Kjellberg.
Alle resultater.

Alle de mange præmietagere

Inden starten var der fælles standerhejsning og formand Jakob Friis ønskede alle en god sæson, med godt spil og efter ønske fra medlemmerne på generalforsamlingen også en sæson med bedre kommunikation og orientering. Det er allerede sket med et nyhedsbrev på websiden og så håbede han at alle fremmødte fik en god match i det fine vejr.

Et lille udsnit af deltagerne følger klargøring af standerhejsningen.