Mandagsgolf

Mandagsgolf  2019 for HCP 36+         ResultaterHandicap og teested

Gennem hele sommeren, spilles der mandagsgolf over 9 huller på New Course – mødetid 17:15 eller efter aftale i løbet af sæsonen. Der spilles med kanonstart på hul 1-9 (17:30-18:00) (nogle gange på bag-9), så alle er inde ca. samtidig, (senest 20:30) For-9 er lukket for af andre spillere mellem 17:30-20:30.
Efter behov går der rutinerede golfere med rundt på banen som hjælpere, for at guide Jer undervejs. Hvis Old Course er ledig, kan det forekomme at mandagsgolferne også spiller der.
Ligesom sidste år, starter årets begyndere fra 150 m markeringen i fairways (gul flise) og dernæst fra begynder Tee-steder (grønne markeringer på hul 3, 6, 7 og 9 m.fl.) og fra røde, blå og gule Tee-steder, efterhånden som spillet rækker til det.

Nogle gange i løbet af sæsonen bliver der arrangeret lidt anderledes spil og herunder fælles spisning efter Short game aftener. Både hjælpere og begyndere kan deltage i spisningen.

Så er sæsonen skudt i gang…

Årets første mandagsgolf den 22. april 2019. Lidt kølig vejr, men flot aften.
Der mødte 5 begynder og 2 ”gamle” op. Begynderne spillede på 6 huller fra 150 m mærket på New Course. Vinder blev Louis Sonne med 11 point, 2. pladsen tog John Andersen med 9 point.

De ”gamle” spillede 9 huller på New Course.
Vinder blandt de ”gamle” blev Anne Christensen med 24 point.
Håber der er flere nye og ”gamle”, der vil møde op næste mandag.

HUSK at mandagsgolfen også er for NBGK øvrige medlemmer med handicap over 36 og en god anledning til at møde nye golfmakkere, både til match og hyggeligt samvær, og ikke mindst styrke vores nye medlemmers integration i NBGK.

For de mandagsgolfere, der er nået under hcp 36 ( ned til ca hcp 30 ), kan der blive mulighed for at fortsat spille med om mandagen, hvis der er interesse eller man måske ikke kan deltage i de andre muligheder i klubben. Man skal bare være indstillet på også at gå i bolde med nybegynderne fra tid til anden.