Damedag 2021

Skønt golfvejr til sæsonafslutning

Vejrguderne havde ikke tjekket vejrudsigten, da vi afholdt vores afslutningsmatch, heldigvis. Det var vindstille, og solen kiggede frem af og til, altså rigtig godt golfvejr. Vi spillede scramble over 9 huller, og bagefter var der dejlig mad på Møllân, præmieoverrækkelse og årets højdepunkt: Lotteriet. Alle havde medbragt gaver til lotteriet, og fantasien havde haft frit spil, da damerne havde valgt de forskellige gaver. Det var et overdådigt gavebord. Der var også præmier fra shoppen og Royal Unibrew. Tak for det.
Resultatet af dagens match:
Nr. 1 med 40 slag: Ruth, Bente M. og Mette B.
Nr. 2 med 41 slag: Birthe, Jytte og Prik
Nr. 3 med 44 slag: Lise, Laila og Anne
Resultaterne fra hele sæsonen:
Eclectic  netto: 1 – Jane Jakobsen 43 p 2 – Ulla S. Knudsen 43 p 3 – Sylle U. Hansen 48
Eclectic brutto:1 – Birthe Skov 66 slag 2 – Ruth Gjerding 70 slag 3 – Lone F. Pedersen og Sylle U. Hansen 73
Matchpoint – Birthe Skov 12 – Grethe Arvidsen 11 – Britta Reerslev og Sylle U. Hansen 10
Bedste runde slag: Birthe Skov 83 slag
Bedste runde point: Grethe Arvidsen 41 p
Bedste putter: Lone F. Pedersen 27 puts 
Vi mødes indtil videre og spiller, som vi plejer. Når Old Course lukker, skriver vi ud til jer med forslag til, hvordan vores vinterdamedage kan foregå.
Tak for endnu en sæson med både golf og dejligt samvær. 
Mette og Lise 


Sæsonafslutning den 28. september 2021

Husk det er tirsdag den 28. september vi holder afslutning på sæsonens damegolf. Vi mødes så vi kan gå ud ca. kl. 16 til en 9 hullers match. Derefter nyder vi Benjamins gode mad og uddeler præmier for dagens match og for sæsonen.
Aftenens højdepunkt bliver – som sædvanlig – lotteriet. Alle, der er til stede, får et antal lodder svarende til antallet af gange, de har deltaget i damegolfen i år. Yderligere lodder kan købes på stedet, inden vi begynder udtrækningen.
Husk at medbringe (mindst een) gave/gaver til lotteriet.
På tirsdag er det sidste chance for at lave forbedringer til Eclectic’en og de andre konkurrencer vi har hen over sommerenHumørikon
Status på den aktuelle Eclectic. For at bevare et minimum af spænding kommer der ikke flere opdateringer inden afslutningen.
Hvis I ikke allerede har gjort det, så husk at melde jer til afslutningen. Enten ved at skrive jer på listen på tavlen på Møllân eller ved mail eller sms til en af os.
Vi håber, at se rigtig mange til en hyggelig og underholdende afslutning.

hilsen
Mette og Lise


Damernes månedsmatch 24. august 2021

16 damer mødtes til en foursomematch i det dejligste vejr. Vi spillede 12 huller og sluttede som sædvanlig af med et lækkert måltid på Møllân.
Nr. 1 Birthe og Kirsten 26 points
Nr. 2 Prik og Karen Margrethe 24 points
Nr. 3 Ulla og Laila (bedst på bagni) 23 points
Nr. 4 Bettina og Ruth 23 points

Vi har sæsonafslutning den 28/9. Tilmeldingslisten er allerede sat op.
Hilsen Mette og Lise


Tordenvejr

I dag var der kun 4 damer, der trodsede vejrguderne. Vi måtte dog stoppe efter hul 6 pga torden HumørikonHumørikonHumørikonVi håber på bedre vejr næste tirsdag – den 24. august, hvor vi har månedsmatch. Hvis I ikke allerede har skrevet jeg på sedlen på Møllân, så husk at gøre det, eller send en SMS eller mail til en af os (senest søndag den 22.august kl. 18)
Vi glæder os til at se jer!
Lise og Mette

Lise mobil:       30235694 – Mette mobil:    22233361


Månedsmatch for juni

Damernes månedsmatch 29. juni
Det var langt mere end varmt, da damerne slog ud til en greensome match på 12 huller. Det var dog at foretrække frem for regn og rusk, og resultaterne blev da også flotte. Benjamin havde efter matchen disket op med lækker mad. Der er altid flere lækre salater, når damerne skal spise efter månedsmatcherne 😏
Bedste resultater:
34 point: Ruth og Kirsten samt Karen Margrethe og Bendi
28 point: Bente og Elsebeth samt Jane og Birgitte
Der er ingen månedsmatch i juli, men damedagene fortsætter som normalt. Hvis man vil spille på den tid, der er reserveret til damedagene, normalt kl. 13, kan man melde sig ind på facebookgruppen ”Golfdamerne midt på dagen” og give besked på, om man kommer, alternativt meddele det til en af damerne i gruppen, således at vi ikke risikerer, at en dame kommer til at stå alene uden nogen at spille med.
Næste månedsmatch er 24. august.
God sommer
Mette og Lise


Månedsmatch for maj den 25.

Vejret var ikke rigtig med os, da vi spillede vores månedsmatch. Derfor spillede vi kun 9 huller. Det var scramble med tre damer pr. hold.
Herefter dejlig mad på Møllân.
Nr. 1 med 44 slag: Sylle, Mie og Lena
Nr. 2 med 45 slag, (tre hold deler 2. pladsen): Lone, Laila og Nethe, Birthe, Anne og Mette B., samt Grethe, Jytte og Gretha.
Næste månedsmatch er 29. juni.
Vi har på linie med sidste år lavet en aftale med kontoret om, at vi så vidt muligt spiller over middag i højsæsonen, så banen er fri til greenfeegæster om formiddagen.
Vi har fået faste tider stillet til rådighed hver tirsdag, for det meste kl. 13 og fremefter.
Mød op senest 15 minutter før, så vi kan trække lod, men også give kontoret besked, hvis vi ikke bruger alle tiderne.

Mange hilsener
Mette og Lise


Damernes månedsmatch den 27. april.

Det var flot vejr, da 20 damer spillede fourball bestball over 12 huller på Old Course. Efterfølgende fik vi som sædvanlig dejlig mad på Møllân.
Tre makkerpar delte førstepladsen: Bente M./Lene Prik, Birthe/Bendi og Jane/Lise, alle med 29 points.
Nr. 4 blev Grethe/Lena med 28 points.
Næste månedsmatch er 25. maj.
Mette og Lise

Højvande i de små søer på hul 7, krævede præcise slag.

Sæsonstart
Kære damer.
Nu nærmer vi os sæsonstart, og vi håber at kunne gennemføre vores sædvanlige arrangementer, som før coronaen ramte os.
Vi gør som tidligere år, men repeterer det for god ordens skyld, så også nye i dameklubben kan se, hvordan det foregår:
Til de almindelige damedage booker vi individuelt på Golfbox, og vi booker  ”oven i hinanden”. Indtil nu har det fordelt sig således, at en gruppe damer har spillet midt på formiddagen, en anden gruppe lidt over middag og en tredie gruppe efter fyraften sidst på eftermiddagen. Vi afleverer scorekort i postkassen og betaler fast 10 kr. pr. gang samt, frivilligt, 1 kr. pr. put over 2 puts på hvert hul.
En gang om måneden mødes vi alle ved 15.30 tiden og spiller en lille match over normalt 9 – 12 huller afhængig af vejret. Herefter spiser vi sammen på Møllân. Der vil blive opsat tilmeldingslister på opslagstavlen i udestuen. Vi betaler 40 kr. minus det beløb, vi har indbetalt siden seneste månedsmatch, – dog minimum 10 kr. for at deltage i månedsmatchen. Maden betales direkte til Benjamin.

Vi har flg. datoer til månedsmatcher: 27/4, 25/5, 29/6, 24/8, og sæsonafslutning 28/9.

Selvom damedagene har socialt samvær som fokus, er der et par gennemgående konkurrencer. Vi har en eclectic på Old Course, hvor vi hver især i løbet af sæsonen arbejder os frem til et super scorekort med den bedste score på hvert hul. Herudover gives der points til de tre bedste scorer hver tirsdag. Til afslutningen præmieres ovenstående samt den bedste runde stableford, slagspil og færrest puts, alle tre på enten New Course eller Old Course..

Vi spiller New Course, indtil Old Course åbner.

Vi ønsker jer et godt golfsommerhalvår.
Mette og Lise