KVIK Masters 2015

Jacob Christiansen vandt Kvik Masters i Rø efter omspil med Max Jensen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mange glade vindere og præmietagere ved KVIK Masters

Søndag afviklede man årets store turnering i Rø med Kvik Køkkener som sponsor. Af de 122 deltagende spillere sluttede to helt lige efter de 18 huller med en score på 69 slag, eller to under par. Det var favoritten Jacob Christiansen fra NBGK og klubkammeraten Max Jensen, der lidt overraskede gik en flot runde, seks slag bedre end handicap. I omspillet på hul 1 scorede Jacob Christiansen par, mens Max Jensen missede et kort put for at holde liv i omspillet og dermed vandt favoritten. Undervejs på den ordinære runde, scorede de to spillere hver fem birdies, en bogey og en dobbelt bogey.

Der var udsat en hole-in-one præmie på hul 4, et kogeblandingsbatteri, og da ingen formåede at score det eftertragtede slag, gik præmien videre som klappepræmie blandt alle deltagende spillere, og her var det Pia Lysegaard fra Nexø der var heldig i lodtrækningen.

Vinder i Bruttorækken med 69 slag blev Jacob Christiansen foran Max Jensen ligeledes i 69 slag. Nummer tre blev Thomas Kofod-Andersen fra Nexø med 70 slag og med Kim Westh som nummer fire med en runde i par. I A-rækken vandt Thorkild Pihl med 69 nettoslag, foran Christian Juhl og Mette Jensen ligeledes i 69 slag. Fjerdepladsen gik til Erling Jørgensen med 70 slag. Resultaterne i B-rækken, der spillede stableford, blev at Christian K. Sørensen vandt med ikke mindre end 48 point. Nummer to med 46 point blev Jan Steinlein foran Ivan Andersen med 44 point. Den sidste præmie fra Kvik gik til Poul-Henning Jensen med 41 point.

Tættest på hul 4 i udslaget var Mark Pedersen med 5,80 m, Claus Andersson1,20 m og Poul-Henning Jensen 1,54 m. På hul 13 var det Jan Pelsen med 2,10 m, Niels Garde 1,14 m og Anders Østrup Møller 4,84 m.
Resultater