Damedag

Arkiv: 2014 – 2015 – 2016 – 2017201820192020

Sæsonstart

Kære damer.
Nu nærmer vi os sæsonstart, og vi håber at kunne gennemføre vores sædvanlige arrangementer, som før coronaen ramte os.
Vi gør som tidligere år, men repeterer det for god ordens skyld, så også nye i dameklubben kan se, hvordan det foregår:
Til de almindelige damedage booker vi individuelt på Golfbox, og vi booker  ”oven i hinanden”. Indtil nu har det fordelt sig således, at en gruppe damer har spillet midt på formiddagen, en anden gruppe lidt over middag og en tredie gruppe efter fyraften sidst på eftermiddagen. Vi afleverer scorekort i postkassen og betaler fast 10 kr. pr. gang samt, frivilligt, 1 kr. pr. put over 2 puts på hvert hul.
En gang om måneden mødes vi alle ved 15.30 tiden og spiller en lille match over normalt 9 – 12 huller afhængig af vejret. Herefter spiser vi sammen på Møllân. Der vil blive opsat tilmeldingslister på opslagstavlen i udestuen. Vi betaler 40 kr. minus det beløb, vi har indbetalt siden seneste månedsmatch, – dog minimum 10 kr. for at deltage i månedsmatchen. Maden betales direkte til Benjamin.

Vi har flg. datoer til månedsmatcher: 27/4, 25/5, 29/6, 24/8, og sæsonafslutning 28/9.

Selvom damedagene har socialt samvær som fokus, er der et par gennemgående konkurrencer. Vi har en eclectic på Old Course, hvor vi hver især i løbet af sæsonen arbejder os frem til et super scorekort med den bedste score på hvert hul. Herudover gives der points til de tre bedste scorer hver tirsdag. Til afslutningen præmieres ovenstående samt den bedste runde stableford, slagspil og færrest puts, alle tre på enten New Course eller Old Course..

Vi spiller New Course, indtil Old Course åbner.

Vi ønsker jer et godt golfsommerhalvår.
Mette og Lise