Damedag

DAMEDAG – hver tirsdag hele sæsonen – Stilling Old

Arkiv 2014 – Arkiv 2015 – Arkiv 2016 – Arkiv 2017Arkiv 2018
Kære damer.
Vi holder årets første månedsmatch næsten tirsdag – den 30. april.
Vi starter kl. 16 og mødes lidt før. Hvis I har problemer med at nå det, så give besked!
Tilmelding til golf og spisning på listen på Møllan eller med sms eller mail til Lise eller Mette.
Af hensyn til Benjamin vil vi helst have tilmeldingen senest kl. 18 på søndag den 28. april – ellers må I selv melde jer til spisning direkte til Benjamin.
Vi glæder os til at se jer på tirsdag*:) glad
Mange golfhilsner Lise og Mette

Lise Aasted mobil:    30235694
Mette Bloch mobil:    22233361

Nu nærmer tiden sig for sæsonstart. Selv om vi ikke kan stole helt på vejrguderne, satser vi på opstart den 2. april. Vi spiller New Course, indtil Old Course åbner. Når vi spiller New Course, tæller alle scorer, dog undtaget vores eclectic, som vi kun har på Old Course.

Det foregår, som det plejer: Vi booker de tider, der passer os bedst de tirsdage, hvor der ikke er månedsmatch. Vi lægger scorekortet i postkassen hos Benjamin og betaler 10 kr. pr. gang + evt. puttebøder. (Skriv på kortet, hvad I har betalt.)

Vi har planlagt følgende månedsmatcher:
28. maj
25. juni
27. august
Afslutningsmatch 24. september – (Vi holder den 1. oktober i reserve i tilfælde af elendigt vejr den 24. september)

Tilmeldingslister til månedsmatcherne, der starter ca kl. 16, vil blive sat op på tavlen på “Møllan” og I får også en mail, når de nærmer sig,

Vi har hen over sommeren de sædvanlige gennemgående konkurrencer med eclectic, bedste (laveste) puttescore, bedste runde (stableford og slagspil) og matchpoint.

Da vores sæsonafslutning ligger forholdsvis tidligt, finder vi på en eller anden slags konkurrence de følgende tirsdage frem til og med efterårsferien.

Vi glæder os til at se jer allesammen på banen!
Mange forårs-golfhilsner

Lise og Mette