Damedag

DAMEDAG – hver tirsdag hele sæsonen – Stilling eclectic Old 2024

Arkiv: 2014 – 2015 – 2016 – 2017201820192020202120222023

Sådan forløber damedagene: Vi booker oven i hinanden i løbet af tirsdagen, så vidt muligt højst tre ad gangen (for at holde spilletempoet). Vi betaler 10 kr. pr. gang samt puttebøder, som er frivilligt (for hvert hul 1 kr. pr. put over 2 puts). Hver tirsdag afleverer vi scorekort (i vores postkasse på Møllân). De tæller med til en eclectic. Skriv på scorekortet, hvor meget I betaler, og om det er kontant eller MobilePay. Skriv også hvor mange (få) puts, I har lavet (hvis I mener I har slået rekorden!) Vi har et par andre gennemgående konkurrencer: Bedste runde (lige meget hvilken bane) i slagspil og stableford samt bedste puttescore. Vi har også et pointsystem, hvor der for hver tirsdag gives points for de tre bedste scorer. Disse points lægges sammen, når sæsonen er slut. Dette fortsætter vi med i år.
Månedsmatch: En gang om måneden har vi månedsmatch. Så mødes vi sidst på eftermiddagen, som regel senest kl.16, og spiller 9-12 huller, afhængig af vejret. Herefter spiser vi sammen på Møllân. I kan tilmelde jer på opslagstavlen på Møllân eller skrive til en af os.

I år har vi flg. datoer: 30. april, 28. maj, 25. juni, 27. august, 1. oktober (sæsonafslutning)
Vel mødt i dameklubben
Mette og Lise
Lise Aasted: mobil 30235694
Mette Bloch: mobil 22233361

Månedsmatch – maj

Vejrudsigten lovede ikke godt for vores månedsmatch, men heldigvis klarede det op, så vi fik spillet de fleste huller i fuld sol. Vi spillede norsk greensome, en variant, hvor man først efter at begge spillere har slået andet slag til sin medspillers bold, vælger hvilken bold man vil spille færdig.
Vi gik ni huller, og resultatet var flg,:
Nr. 1  Helle og Lise 24 point
Nr. 2  Bente og Laila 23 point
Nr. 3  Prik og Lone 18 point.

Næste månedsmatch er 25. juni.

Månedsmatch – april

Den 30. april spillede 15 damer årets første månedsmatch. Vi gik de første ni huller på New Course og spillede individuelt. Vel inde i varmen på Møllân foretog vi en lodtrækning, som satte damerne på fem hold til “threeball best ball”. Scoren var ganske pæn, og der tre hold, som delte 2. pladsen med 22 point. Da der kun var præmie til een 2. plads, kiggede vi på scoren på de sidste fem huller.
● Vinderholdet med 25 point: Grethe, Birthe og Lise
● 2. Pladsen 22 point (bedst på de sidste fem huller): Lone, Karen Margrethe og Mette
Susie, Mie og Elsebeth
Prik, Jytte og Bendi

Næste månedsmatch er 28. maj.

Tilsyneladende er Old Course åbnet næste tirsdag.