Damedag

DAMEDAG – hver tirsdag hele sæsonen – Stilling eclectic Old 2022

Arkiv: 2014 – 2015 – 2016 – 20172018201920202021

Månedsmatch april.

Det var dejligt vejr, da damerne spillede årets første månedsmatch. Vi spillede 9 huller, hul 1-7 samt 11 og 18. Vi gik ud i 4-bolde og spillede individuelt. Da vi kom ind, trak vi lod om en makker til bestball. Vi havde på forhånd bestemt, at ved ens score skulle de to huller på bag-9 være afgørende, og hvis der
stadig var ens score, skulle banens sværeste hul, hul 5, være afgørende.
Der var 5 hold, som havde fået 21 point.
Nr. 1 Prik og Birgitte O. bedst på bag-9
Nr. 2 Bettina og Lise, næstbedst på bag-9 og bedst på hul 5
Nr. 3 Grethe og Ruth, også næstbedst på bag-9

Som sædvanlig fik vi efter matchen dejlig mad på Møllân.

Nu nærmer vi os sæsonstart.

Vi gør som tidligere år, men repeterer det for god ordens skyld, så også nye i dameklubben kan se, hvordan det foregår:
Til de almindelige damedage booker vi individuelt på Golfbox, og vi booker ”oven i hinanden”. Indtil nu har det fordelt sig således, at en gruppe damer har spillet midt på formiddagen, en anden gruppe lidt over middag og en tredie gruppe efter fyraften sidst på eftermiddagen. Vi afleverer scorekort i postkassen og betaler fast 10 kr. pr. gang samt, frivilligt, 1 kr. pr. put over 2 puts på hvert hul.
En gang om måneden mødes vi alle ved 15.30 tiden og spiller en lille match over normalt 9 – 12 huller afhængig af vejret. Herefter spiser vi sammen på Møllân. Der vil blive opsat tilmeldingslister på opslagstavlen i udestuen. Vi betaler 40 kr. minus det beløb, vi har indbetalt siden seneste månedsmatch, – dog minimum 10 kr. for at deltage i månedsmatchen. Mad og drikke betales direkte til Benjamin.

Vi har flg. datoer til månedsmatcher: 26/4, 31/5, 28/6, 30/8, og sæsonafslutning 27/9.

Selvom damedagene har socialt samvær som fokus, er der et par gennemgående konkurrencer. Vi har en eclectic på Old Course, hvor vi hver især i løbet af sæsonen arbejder os frem til et super scorekort med den bedste score på hvert hul. Herudover gives der points til de tre bedste scorer hver tirsdag. Til afslutningen præmieres ovenstående samt den bedste runde stableford, slagspil og færrest puts, alle tre på enten New Course eller Old Course..

Vi spiller New Course, indtil Old Course åbner.

Vi ønsker jer et godt golfsommerhalvår.
Mette og Lise

Lise Aasted: mobil 30235694