Damedag

DAMEDAG – hver tirsdag hele sæsonen – Stilling Old

Arkiv 2014 – Arkiv 2015 – Arkiv 2016 – Arkiv 2017Arkiv 2018

Damernes månedsmatch 25. juni 2019

Det var det skønneste vejr, da damerne spillede greensome på 12 huller. Der var ikke én, der frøs 😉 Matchen blev vundet med nogle meget flotte scorer::
1 – Jane/ Birthe   32 points
2 – Britta og Prik 30 points
3 – Vivi og Lone  29 points

Der er ingen månedsmatch i juli, men damedagene kører normalt hver tirsdag.
Næste månedsmatch er tirsdag den 27. august.
God sommer!
Mette og Lise

Tirsdag den 28. maj har dameklubben haft årets anden månedsmatch. 21 damer spillede best ball over 12 huller, hvor vi først fik vores makkere (ved lodtrækning), da vi havde spillet færdig. Som altid fik vi den dejligste middag på Møllân. Ikke mange var tilfredse med deres spil. Det var til gengæld vinderholdet. De havde suppleret hinanden godt på alle huller og fik en meget flot score.
Nr. 1 med 35 points: Mie, Prik og Mette
Nr. 2 med 29 points og bedst på bag-9: Grethe, Bente G. og Lone
Nr. 3 med 29 points: Helle, Birgitte og Karen Margrethe
Bedste enkeltscore blandt de damer, som ikke fik præmie: Jane med 23 points.

Dagens sværeste slag var Lises på hul 15: Det krævede megen koncentration at ramme hullet i klippen i udslaget 😉

Kære damer.
18 damer mødtes til månedsmatch den 30. april i det dejligste forårsvejr. Vi spillede Texas Scramble over 12 huller, og det blev til nogle ganske pæne scorer.

Nr. 1 blev Birthe, Nethe og Bendi med 49 slag
Nr. 2 blev Britta, Prik og Ruth med 51 slag
Nr. 3 blev Katrine, Mette og Lone med 52 slag

Dele af præmierne var doneret af Michael Westh fra Egekilde.

Nu nærmer tiden sig for sæsonstart. Selv om vi ikke kan stole helt på vejrguderne, satser vi på opstart den 2. april. Vi spiller New Course, indtil Old Course åbner. Når vi spiller New Course, tæller alle scorer, dog undtaget vores eclectic, som vi kun har på Old Course.

Det foregår, som det plejer: Vi booker de tider, der passer os bedst de tirsdage, hvor der ikke er månedsmatch. Vi lægger scorekortet i postkassen hos Benjamin og betaler 10 kr. pr. gang + evt. puttebøder. (Skriv på kortet, hvad I har betalt.)

Vi har planlagt følgende månedsmatcher:
28. maj
25. juni
27. august
Afslutningsmatch 24. september – (Vi holder den 1. oktober i reserve i tilfælde af elendigt vejr den 24. september)

Tilmeldingslister til månedsmatcherne, der starter ca kl. 16, vil blive sat op på tavlen på “Møllan” og I får også en mail, når de nærmer sig,

Vi har hen over sommeren de sædvanlige gennemgående konkurrencer med eclectic, bedste (laveste) puttescore, bedste runde (stableford og slagspil) og matchpoint.

Da vores sæsonafslutning ligger forholdsvis tidligt, finder vi på en eller anden slags konkurrence de følgende tirsdage frem til og med efterårsferien.

Vi glæder os til at se jer allesammen på banen!
Mange forårs-golfhilsner

Lise og Mette