Damedag

Arkiv 2014 – Arkiv 2015 – Arkiv 2016 – Arkiv 2017Arkiv 2018Arkiv 2019

Kære damer.

Månedsmatch den 19. maj

Med den nye situation omkring virus og regler in mente skulle vi finde en måde at afvikle månedsmatchen på. Egentlig er vores månedsmatch et socialt arrangement, hvor alle damerne i hvert fald denne ene gang om måneden mødes, spiller golf og hygger sammen på Møllân bagefter. Med 26 tilmeldte damer ville vi komme langt over det tilladte antal, som må samles på een gang.

Løsningen blev, at vi trak lod om, hvilke tider damerne skulle gå ud, via chat på messenger. Så blev damerne instrueret i at møde op efterhånden, gå ud at spille og efterfølgende sætte sig med sine medspillere ved samme bord og spise sammen. En egentlig præmieoverrækkelse var der ikke, og navne på vinderholdene blev slået op på opslagstavlen. Det gik fint, ligesom golfen også gik godt. Vejret viste sig fra sin gode side, så alt i alt blev det en dejlig eftermiddag/aften.

Vi havde en helt speciel match. Vi gik 4-bolde på 9 huller, og for hvert hul talte de to bedste resultater til konkurrencen.

Nr. 1 med 47 points: Bettina, Lis, Jane og ”Pedro”

Nr. 2 med 41 points: Lone, Marianne, Anne og ”Pedro”

Nr. 3: med 40 points: Birthe S., Jytte, Ulla og Mette

Kære damer.

Der er sket nogle forandringer, siden vi sendte det første brev ud. Vi er i den heldige situation, at vi kan spille golf, med restriktioner, som skal overholdes, hvis banen fortsat skal være åben. Det betyder, at vi indtil videre skal gå ud to og to, samt at vi skal holde afstand. Hele april spiller vi på New Course, hvor vi i det mindste samler resultater for bedste runde,  puttescore og bedste resultat på dagen. Om vi laver en eclectic på New Course afhænger af, hvor mange gange vi er nødt til at spille på den fremfor Old Course.

Det er muligt at aflevere scorekort og betaling i vores postkasse på Møllän. Alternativt kan I sende en mail eller sms med foto af jeres score. I så fald kan I betale med MobilePay (22233361)

Til nye damer: Velkommen i dameklubben. Vi plejer at booke oven i hinanden i max. trebolde, hvor vi mødes inden tiden til den første bold og trækker lod om spille makkere. Vær derfor ikke bange for at booke oven i andre.  Vi holder os dog til to-bolde, indtil videre.

Det koster 10 kr. pr. gang at deltage, og pengene anvendes til præmier til månedsmatcherne i løbet af sæsonen. Herudover betaler vi 1 kr. pr. put over 2 put på hvert hul. Det er frivilligt, men det skærper interessen for at putte så godt som muligt. Indtil nu er der ingen damer, der er gået fallit af den grund. Det hele noteres på scorekortet og afleveres i vores postkasse, og hvis der er problemer med at komme i postkassen, indberetter vi til Mette over nettet eller sms.

Med ønsket om en god sæson i dejligt vejr
Mette og Lise