Damedag

Arkiv: 2014 – 2015 – 2016 – 2017201820192020

Månedsmatch for juni

Damernes månedsmatch 29. juni
Det var langt mere end varmt, da damerne slog ud til en greensome match på 12 huller. Det var dog at foretrække frem for regn og rusk, og resultaterne blev da også flotte. Benjamin havde efter matchen disket op med lækker mad. Der er altid flere lækre salater, når damerne skal spise efter månedsmatcherne 😏
Bedste resultater:
34 point: Ruth og Kirsten samt Karen Margrethe og Bendi
28 point: Bente og Elsebeth samt Jane og Birgitte
Der er ingen månedsmatch i juli, men damedagene fortsætter som normalt. Hvis man vil spille på den tid, der er reserveret til damedagene, normalt kl. 13, kan man melde sig ind på facebookgruppen ”Golfdamerne midt på dagen” og give besked på, om man kommer, alternativt meddele det til en af damerne i gruppen, således at vi ikke risikerer, at en dame kommer til at stå alene uden nogen at spille med.
Næste månedsmatch er 24. august.
God sommer
Mette og Lise

Månedsmatch for maj den 25.

Vejret var ikke rigtig med os, da vi spillede vores månedsmatch. Derfor spillede vi kun 9 huller. Det var scramble med tre damer pr. hold.
Herefter dejlig mad på Møllân.
Nr. 1 med 44 slag: Sylle, Mie og Lena
Nr. 2 med 45 slag, (tre hold deler 2. pladsen): Lone, Laila og Nethe, Birthe, Anne og Mette B., samt Grethe, Jytte og Gretha.
Næste månedsmatch er 29. juni.
Vi har på linie med sidste år lavet en aftale med kontoret om, at vi så vidt muligt spiller over middag i højsæsonen, så banen er fri til greenfeegæster om formiddagen.
Vi har fået faste tider stillet til rådighed hver tirsdag, for det meste kl. 13 og fremefter.
Mød op senest 15 minutter før, så vi kan trække lod, men også give kontoret besked, hvis vi ikke bruger alle tiderne.

Mange hilsener
Mette og Lise

Damernes månedsmatch den 27. april.

Det var flot vejr, da 20 damer spillede fourball bestball over 12 huller på Old Course. Efterfølgende fik vi som sædvanlig dejlig mad på Møllân.
Tre makkerpar delte førstepladsen: Bente M./Lene Prik, Birthe/Bendi og Jane/Lise, alle med 29 points.
Nr. 4 blev Grethe/Lena med 28 points.
Næste månedsmatch er 25. maj.
Mette og Lise

Højvande i de små søer på hul 7, krævede præcise slag.

Sæsonstart
Kære damer.
Nu nærmer vi os sæsonstart, og vi håber at kunne gennemføre vores sædvanlige arrangementer, som før coronaen ramte os.
Vi gør som tidligere år, men repeterer det for god ordens skyld, så også nye i dameklubben kan se, hvordan det foregår:
Til de almindelige damedage booker vi individuelt på Golfbox, og vi booker  ”oven i hinanden”. Indtil nu har det fordelt sig således, at en gruppe damer har spillet midt på formiddagen, en anden gruppe lidt over middag og en tredie gruppe efter fyraften sidst på eftermiddagen. Vi afleverer scorekort i postkassen og betaler fast 10 kr. pr. gang samt, frivilligt, 1 kr. pr. put over 2 puts på hvert hul.
En gang om måneden mødes vi alle ved 15.30 tiden og spiller en lille match over normalt 9 – 12 huller afhængig af vejret. Herefter spiser vi sammen på Møllân. Der vil blive opsat tilmeldingslister på opslagstavlen i udestuen. Vi betaler 40 kr. minus det beløb, vi har indbetalt siden seneste månedsmatch, – dog minimum 10 kr. for at deltage i månedsmatchen. Maden betales direkte til Benjamin.

Vi har flg. datoer til månedsmatcher: 27/4, 25/5, 29/6, 24/8, og sæsonafslutning 28/9.

Selvom damedagene har socialt samvær som fokus, er der et par gennemgående konkurrencer. Vi har en eclectic på Old Course, hvor vi hver især i løbet af sæsonen arbejder os frem til et super scorekort med den bedste score på hvert hul. Herudover gives der points til de tre bedste scorer hver tirsdag. Til afslutningen præmieres ovenstående samt den bedste runde stableford, slagspil og færrest puts, alle tre på enten New Course eller Old Course..

Vi spiller New Course, indtil Old Course åbner.

Vi ønsker jer et godt golfsommerhalvår.