Bornholmerbredbånd fra Bornfiber

De mange vindere i 2. afdeling af parmesterskaberne i Rø.

Søndag den 22. september spillede man Greensome turnering i Rø på Old Course med 94 deltagere i to rækker. Det var 2. afdeling af parmesterskabet og Bornfiber der var sponsor for turneringen.
Vindere i A-rækken blev Brian Madsen og Peer Vesterberg med 41 point. Nummer to blev Pia Lysegaard og Gerner Bech også med 41 point. På tredjepladen fik Jan Åkerlund og Jan Hjorth Hansen 40 point. Ruth Gjerding og Britta Roerslev blev nummer fire med 37 point og samme scorer fik Kenneth Knudsen og Steffen Johansen på femtepladsen.
I B-rækken vandt Birthe Skov og Lene Prik Hansen med 39 point foran Michael Larsen og Michael Koch Mortensen med 38 point. Marianne Dahl og René Mertz fik 37 point på tredjepladsen. Fjerdepladsen gik til Arne Mortensen og Kurt Larsen også med 37 point og endelig fik Torkild Westh og Gilbert Espersen 35 point på femtepladen.
Nærmest hul 4 kom Dorte Skov, Jesper Hansen og Kaj Villadsen, mens det på hul 13 var Camilla Madsen, Helle Lundberg, Arne Mikkelsen og Leif Kielgast der kom tæt på hullet i udslaget.

Samlet Bornfiber Parmesterskab over tre runder

Marianne og René Mertz vandt B-rækken, mens Pia Lysegaard og Gerner Bech vandt i A-rækken. – Samlet stilling

Resultatliste Nexø  Resultatliste Rø – Resultatliste Rønne