Onsdagsresultater

Dagens resultater  –  Stillingen maj 2024  –  Stillingen 2024
5 bedste scorer

Vi startede 8. maj

Der kom 14 spillere den 12. juni i noget blæsende vejr til en lidt udfordrende runde med damekamp, gæstespillere og medlemmer der ikke respekterer klubaktiviteter.
Vinder i B-rækken blev Ejvind Nørregaard der med 47 slag og 19 point var bedst, foran Jørn Ole Riis der fik 18 point. Tredjepladsen gik til Lene Prik med 17 point. I A-rækken vandt Allan Juhl med 17 point foran Svend Erik Hansen også med 17 point og md Birthe Skov på tredjepladsen me 15 point.

5. juni blev der spillet Reuss /Nørregaard Cup i stedet for onsdagsgolf, men de 19 spillere, der normalt kommer til onsdagsgolf, får deres resultater for de 9 onsdagshuller med i månedsopgørelsen. Se skemaer.

29. maj er var der månedsafslutning med månedspræmier og spisning.
Der kom 16 spilere og dagens resultater blev at Svend Erik Hansen vandt med 20 pint foran Bettina West med 17 point. Nummer tre blev Kaj Villadsen også med 17 point. I B-rækken vandt Søren Prag med 20 point foran Jørn Ole Riis med 17 point og med Hans Jørn Engel som nummer tre med 16 point.

22. maj kom der 20 spillere i blæsende forårsvejr.
Svend Erik Hansen fik 21 point foran Orla Jacobsen med 19 point. Lone F. Pedersen fik 17 point på tredjepladsen. I B-rækken fik Mette Bloch 21 point og Bendi Hansen fik 20 point. Søren Prag scorede 18 point.

Der var lidt flere deltagere den 15. maj og de 22 spillere havde flot vejr at spille i.
I B-rækken vandt Kai Munch med 21 point foran Grethe Arvidsen med 18 pointog Rolf Laugesen fik 16 point. A-rækken blev vundet af Svend Erik Hansen med 20 point foran Birthe Skov med 18 point. Jørn Ole Riis fik også 18 point på tredjepladsen.

Den 8. maj kom der 18 deltagere
Bedst var Kaj Villadsen med 22 point foran Svend Erik Hansen med 19 point. Lone F. Pedersen fik 16 point på tredjepladsen. I B-rækken var Britta Roerslev bedst med 18 point foran Laila Riis med 14 point. Bendi Hansen fik også 14 point på tredjepladsen.
Dr var birdie til Bendi på hul 6.