Onsdagsresultater

Dagens resultater   –  Stillingen 2021  –  Samlet stilling5 bedste scorer

Der kom 23 spillere den 21. juli i skønt sommervejr. Vinder i A-rækken blev Cai Kruse med 19 point foran Flemming Bech også med 19 point, Nummer tre blev Kell Hansen med 18 point. B-rækken blev vundet af Allan Beyer med 20 point foran Laila Riis med 18 point. Her tog Rasmus Sørensen tredjepladsen også med 18 point.
Flemming scorede en birdie på hul 2.

Lidt truende byger og sommertravlhed gjorde at der kun var 17 deltagere en 14. juli i flot og helt stille vejr. Birthe Skov vandt med 19 point i A-rækken foran Lone F. Pedersen også med 19 point. Allan Juhl fik 18 point på tredjepladsen. I B-rækken fik Jørn Ole Riis 21 point foran Laila Riis også med 21 point, Her fik Bendi Hansen 19 point på tredjepladsen. Der var Birdies til Henrik Dam, Svend Erik Hansen og Birthe Skov.


Så er det sommer og flot vejr den 7. juli med 21 deltagere. Bedste mand blev Flemming Bech med 23 point foran Allan Juhl med 18 point og Birthe Skov også med 18 point. i B-rækken vandt Louis Sonne med 22 point foran Henrik Dam med 21 point og Britta Roerslev med 18 point.
Der var birdie til Louis på hul 16 samt til Flemming og Allan på hul 1.

Månedspræmierne gik til Cai W. Lyng, Svend Erik Hansen og Allan Juhl i A-rækken, I B-rækken vandt Lone F. Pedersen foran Jørn Ole Riis og Orla Jacobsen. De mange spillere i C-rækken havde Louis Sonne som vinder foran Rasmus Sørensen, Claus W. Olsen, Laila Riis og Henrik Dam. Fra juli måned er handicapgrænserne rykket lidt for at få lige fordeling af spillerene i de tre rækker.


Onsdag den 30. juni var der månedsafslutning med 18 deltagere. Bedste spiller var Lone F. Pedersen med 22 point foran Cai Lyng med 19 point. Joe Green Hansen fik 17 point på 3. pladsen, I B-rækken fik Claus W. Olsen 22 point foran Helle Villadsen med 21 point. Her fik Louis Sonne 19 point på 3. pladsen.

Der var birdie til Kell Hansen på hul 1. Månedspræmier uddeles den 7. juli.


Den 23. juni blev de veganske damer sendt på helse kost til Bloksbjerg og der var ikke onsdagsgolf.


Onsdag den 16. juni kom der 20 spillere i flot sommervejr og på en tør veltrimmet bane. A-rækken blev vundet af Lone F. Pedersen med 21 point foran Cai W. Lyng med 18 point. Samme point fik Jørn Ole Riis på tredjepladsen. I B-rækken vandt Rasmus Sørensen med 21 point foran Louis Sonne med 19 point. Her fik Ejvind Nørregaard 17 point på tredjepladsen. Der var ingen birdies. Næste onsdag er det Sankt Hans aften og der er ikke onsdagsgolf.
Vi har månedsafslutning den 30. juni med fællesspisning og månedspræmier, der dog først uddeles den 7. juli pga. Allan er bortrejst den 30. juni.


Den 9. juni kom der 23 spillere til onsdagsgolf og vejret var fint med frisk vind.
bedste spiller var Laila Riis i B-rækken med 24 point foran Rasmus Sørensen med 20 point. Tredjepladsen gik til Henrik Dam med 17 point. I A-rækken vandt Jørn Ole Riis med 19 point foran Orla Jacobsen også med 19 point. Bendi Hansen fik 15 point på tredjepladsen.
Ejvind Nørregaard scorede en birdie på hul 1 og Orla Jacobsen fik en på hul 6.


Der var 27 deltagere den 2. juni i fint sommervejr. Alle præmier gik til spillere med 18 point. Louis Sonne foran Ralf Jensen og Claus W. Olsen i B-rækken. Cai W. Lyng foran Hans Jørn Engell og Cai Kruse.


Det var en dejlig forårsaften den 26. maj med 26 deltagere og 20 til spisning. A-rækken blev vundet af Kell Hansen med 19 point foran Allan Juhl og Orla Jacobsen med hver 18 point. B-rækken blev vundet af Louis Sonne med 20 point foran Laila Riis med 19 point. Ejvind Nørregaard fik 16 point på tredjepladsen.
Der var birdie til Henrik Pedersen på hul 2,  Jørn Johansen på hul 4 og Louis Sonne på hul 6.

Månedsvindere for april/maj blev:
C-rækken:
Henrik Dam 3,5, Søren Prag 3,5, Laila Riis 3,5 og Louis Sonne 6,5 årspoint.
B-rækken:
Flemming Bech 4,5, Bendi Hansen 5,0, og Orla Jacobsen 7,0 årspoint.
A-rækken:
Kell Hansen 6,5, Allan Juhl 7,5 og Svend Erik Hansen 9,0 årspoint


Frisk vind og lidt køligt den 19. maj og 22 deltagere. I B-rækken vandt Søren Prag med 18 point foran Rolf Laugesen med 16 point. Samme scorer fik Louis Sonne på tredjepladsen. I A-rækken vandt Svend Erik Hansen med 19 point foran Allan Juhl med 18 point. Tredjepladsen gik til Grethe Arvidsen med 17 point. Der var birdie til Cai Lyng på hul 2 og til Svend Erik og Allan på hul 4.


Fint vejr den 12. maj, men lidt dis og alt for højt græs over alt på banen gjorde det svært for de 26 fremmødte spillere.
Flemming Bech fik 20 point i A-rækken foran Svend Erik Hansen med 18 point. Kell Hansen fik 16 på tredjepladsen. I B-rækken vandt Ralf Jensen med 21 point foran Kaj Villadsen med 19 point. Samme scorer fik Ole Henrik Dam på tredjepladsen. Svend Erik lavede en birdie på hul 4.


Den 5. maj var vejrudsigten ikke god og det holdt stik. Ved start kunne de 13 deltagere slå ud i regn og rusk, så alt var gennemblødt efter nogle få huller. Ufatteligt at vi stadig ikke har haft en eneste forårsdag. Det er nok sundhedsmyndighederne der har bestemt vejret, så vi ikke forsamles for mange. Orla Jacobsen spillede bare og puttede alt i hul. Han fik 19 point foran Jørn Ole Riis med 15 point. Sidste præmie gik til Cai W. Lyng med 14 point.


Onsdag den 28. april – der kom 24 spillere
Så fik vi startet op med årets OnsdagsOpen og de 24 deltagere var delt i 2 rækker. Der blev spillet uden lejeforbedring og derfor var runden tællende.
Svend Erik Hansen fik 20 point foran Allan Juhl og Kell Hansen med hver 19 point i A-rækken.
I B-rækken vandt Bendi Hansen med 20 point foran Orla Jacobsen og Louis Sonne med hver 18 point.
Svend Erik fik birdie på hul 4.