Vintergolf

VINTERGOLF
Golfus er klar til vintergolf – Er du?

Kom og vær med til 9 hyggelige huller lørdag formiddag. Vi skiftes til at have præmier med.
Alle kan være med og vi ser gerne mandagsgolferne til lørdagsgolf, hvor man bliver sat sammen med rutinerede spillere eller sammen med “kendte” fra mandagene.

NYT: Vi deles i denne vinter om at få det at glide, ligesom til onsdagsgolf om sommeren.
Se vagtskema her.

Præmier: Der bliver hver gang en damerække og en herrerække.
1-4 deltagere = 1 præmie.
5-9 = 2 præmier.
10 eller derover = 3 præmier.
Vintergolf er sæson for frisk luft og røde kinder
Matchfee er i år kr. 20,- Kontakt: vintergolf@it.dk

Der spilles hver lørdag med samlet starttid kl. 10.30 – vi mødes og laver scorekort klar fra kl. 10.15
Starthuller er 1, 3, 9, 10 og 18. med dobbelt start på hul 1, 10, 18 og evt. hul 3 om nødvendigt.

9 huller fra 1-2-3-7-8-9-10-17-18. Husk at spillere der spiller i normal rækkefølge har ubetinget forret. Der bliver kun en eclectic i år, og det bliver der hvor vi har flest spilledage – Altså forhåbentlig sommergreens. Bliver det rigtig vinter og vi får flest runder til vintergreens, bliver det den der tæller til eclectic serien.

Stilling:
Eclectic Vintergreens * Eclectic Sommergreens  *  5 bedste scorer  *   Vinterhandicap

Der kom 26 spillere til dagens dyst på sommerhuller den 25.1.
Joe Gren Hansen var bedst blandt de 20 herrer med 19 point foran Jesper Hansen med 18 point. Nummer tre blev Svend-Erik Hansen med 17 point. Hos de seks damer var Mette Bloch  bedst med 19 point foran Birthe Skov 17. Der var birdies til Jesper på hul 1 og hul 3.

Der kom ikke mindre end 28 deltagere til golf lørdag den 18. januar i blæsende vejr til sommergrerens.
Svend-Erik Hansen fik 19 point foran Joe Gren Hansen med 18 point. Rolf Laugesen fik 16 point på tredjepladsen. Birgitte Howardsen var bedst blandt de syv damer med 16 point foran Lene Prik Hansen med 14 point. Birdies: Allan på hul 1, Birgitte på hul 3 og Svend-Erik  på hul 8.

Dagens resultater den 11. januar til sommergreens med 22 deltagere.

Jørn Ole Riis fik 23 point, men var sponsor, så førstepladsen gik til Kaj Villadsen med 18 point foran Orla Jacobsen med 17 point. Rolf Laugesen fik 17 point på tredjepladsen hos de 14 herrer. Hos damerne vandt Birthe Skov med 18 point foran Birgitte Howardsen med 15 point. Der var 8 damer og Cai lavede birdie på hul 3.

Trods en ikke særlig god vejrudsigt mødte 18 spillere frem til årets første lørdagsgolf den 4. januar og det var stort set tørvejr mens spillet gik for sig til sommergreens. Vinder hos de 12 herrer blev Jørn Ole Riis med 18 point. Kaj Villadsen fik også 18 point på andenpladsen foran Svend Erik Hansen med 17 point. Hos de seks damer fortsatte Birthe Skov med at være bedst med 16 point foran Ruth Gjerding med 13 point. Birdie til Svend-Erik på  hul 1.

Dagens resultater fra den 28.12.19 til sommerhuller.
Jesper Stolz vandt hos de 13 fremmødte herrer med 21 point foran Svend-Erik Hansen og Kaj Villadsen med hver 19 point. Hos de 7 damer var Lene Prik Hansen bedst med 18 point, foran Birthe Skov med 16 point  og Mette Bloch med 14 point. Der var birdies til Birthe og Svend Erik på hul 8.

Der kom 22 spillere den 21. december og der blev spillet i tørvejr uden megen vind.
Birthe Skov vandt igen igen med 19 point. Lone fik 17 point, men hun var sponsor, så andenpræmien gik til Birgitte Howardsen med 16 point. Sidste præmie fik Anne Christensen med 13 point. Hos Herrerne vandt Svend Erik Hansen med 21 point skarpt forfulgt af Allan Juhl med 20 point. Cai Lyng fik 18 point på tredjepladsen. Der var birdies til Birthe og Birgitte på hul 3 og til Svend Erik og Allan på hul 18.

14. december var der 18 deltagere med 13 herrer og 5 damer i et friskt vejr med lidt regn og god vind.
Der blev spillet til sommergrens og dagens bedste scorer gik til Hans Erik Holm med 18 point foran Joe Gren Hansen også 18 point og med Kaj Villadsen    på tredjepladsen med 17 point. Birthe Skov fik 15 point hos damerne foran Lone Pedersen også med 15 point.
Der var birdies til Hans Erik på hul 10 og Joe på hul 18.

Den 7. december var der julematch og derfor ingen resultater fra den dag.

Flot vejr, men frost og derfor vintergreens den 30. november
Der blev scoret godt blandt de 20 fremmødte spillere og Kaj Villadsen fik 25 point på førstepladsen, mens Svend Erik Hansen og Mikkel Krogh fik hver 23 point på de næste pladser. Hos damerne fik Lone F. Pedersen 23 point foran Lene Prik Hansen med 18 point. Der var et hav af birdies og Jesper Hansen scorede en “tap in” eagle på hul 7.

Der kom 27 spillere den 23. november i koldt og blæsende november tørvejr.
Bedste dame blev Birthe Skov med 18 point foran Ruth Gjerding med 17 point og Birgitte Howardsen med 15 point. Hos herrerne vandt Svend Erik Hansen med 20 point foran Kaj Villadsen også med 20 point. Dagens sponsor Cai W. Lyng fik 19 point, så tredjepladsen gik til Kurt Nielsen med 17 point.
Det var tæt med birdies: Allan på hul 2, Svend-Erik hul 7, Kurt hul 8 og  Jesper på hul 9 og hul 17.

Flot fremmøde den 16. november i snask og blæst, men til gode greens.
Der var 26 spillere, 8 damer og 18 herrer. Jesper Hansen vandt med 19 point foran Ejvind Nørregaard med 17 point. Sponsor Svend-Erik Hansen fik 16 point men lod præmien gå til Jørn Johansen også med 16 point. Bedste dame blev Birthe Skov med 14 point foran Birgitte Howardsen med 13 point. Sponsor Ruth Gjerding fik 11 point, så tredjepladsen gik til Karen Margrethe Hansen også med 11 point.
Birdie: Jesper Hansen på hul 7

9. november var vi 13 spillere i regnfulgt, men stille vejr, og der blev scoret godt.
Birthe Skov fik 20 point. Lone Pedersen fik 17 point.
Svend Erik scorede 19 point, Allan Juhl 18 og Joe Gren Hansen 16 point.
Der var birdie til Allan på hul 18 og til Svend Erik på hul 10.

Første gang var den 2. november og der kom 21 spillere i regnfuldt vejr.
Resultat til sommerhuller
Cai Lyng                           21 point