Åbningsmatch på Old Course 2021- Louis Nielsen
Matchleder Benny Knudsen og sponsor Sylle Ulderup Hansen fra Louis Nielsen gør klar til at dele de mange præmier ud, med behørig afstand til deltagerne, der var delt op i mindre grupper.

Søndag den 25. april blev der endelig taget hul på spillet på Old Course. Louis Nielsen var sponsor og de 76 deltagere fik flot, men koldt, forårsvejr at spille i. Banen var ikke rigtig klar, så der var lejeforbedring på klippede arealer og provisorisk green 15, der er under omlægning. Uden at nogen havde haft mulighed for at prøve banen, var det noget udfordrende for deltagerne. På trods af dette blev der som altid scoret godt af nogle spillere.
Bedste spiller var greenkeeper Jesper Hansen med 77 bruttoslag.
A-rækken blev vundet af Cai Werner Lyng med 72 nettoslag foran Jesper Hansen med 73 slag. Samme scorer fik Allan Juhl på tredjepladsen. Nummer fire blev Torben Danielsen med 74 slag og endelig fik Rene Thisen femtepladsen med 75 slag.
B-rækken spillede stableord og her var Mikkel Stenfeldt Hansen bedst med 41 point foran Andreas Lindahl Nielsen med 39 point. Nummer tre blev Anton Kure Rubæk-Nielsen med 36 point. Svend Erik Hansen og Lone F. Pedersen fik 35 point på de næste pladser.
I C-rækken var der tæt kamp om førstepladsen, hvor Hans Henrik Reinewald vandt foran Orla Jacobsen begge med 41 point. Helle Charlotte Villadsen fik 39 point på tredjepladsen foran Jan Dyrting med 37 point. Endelig fik Thomas Nymark femtepladsen med 35 point .
Længste drive og tættest på hullet
På hul 18 var der præmie for længste drive og her var Birthe Skov bedst hos damerne mens Andreas Lindahl Nielsen slog længst hos herrerne.
På hul fire kom Brian Jensen tættest på med 5,77 i A-rækken. Jan Steinlein var 1.30 m fra og i C-rækken var Lene Prik Hansen 4,80 m fra hullet.
På hul 13 slog Allan Juhl 1,67 m fra hullet i A-rækken. Jørn Ole Riis var 1,10 m fra i B-rækken mens det var Karsten Høj med 6,55 m der kom tættest på i C-rækken.

Se alle resultater

Lene Prik Hansen kom tættest på hul 4 i C-rækken
Skulle have gået til Louis Nielsen