Klubmesterskab 2017

Klubmesterskab i regn, torden og fantastisk sommervejr

Præmietagerne ved klubmesterskabet med klubmestrene Birthe og Brian i midten.

Birthe Skov genvandt mesterskabet hos damerne med 170 slag for de to runder og det var hendes 10. mesterskab i NBGK. Ruth Gjerding gik finaledagens bedste runde hos damerne med 83 slag og blev nummer to med samlet 173 slag. Jette Engell var yderligere tre slag efter.

Brian Jensen blev en suveræn vinder hos herrerne med en samlet scorer på 150 slag. det var syv slag bedre end Jesper Hansen på andenpladsen. Torben Danielsen brugte tre slag mere på tredjepladsen.

Sponsor for mesterskaberne

Lørdag og søndag den 26. og 27. august afviklede Nordbornholms Golf Klub sæsonens klubmesterskab og efter lørdagens fredelige indledende runde på Old Course var der lidt mere dramatik søndag. Efter godt en times spil og lige da føreboldene gik i gang med spillet, begyndte det at regne og tordne over banen. Alle deltagere søgte ly og efter en times venten, kunne spillet genoptages med fin opklaring og bulder og brag der døde ud i det fjerne.

A-rækken blev netto vundet af Torben Danielsen med 140 slag.

B-rækken, der spillede stableford, blev klart vundet af Kell Hansen med 77 point foran Grethe Arvidsen med 72 point. Tredjepladsen gik til Cai Werner Lyng med 68 point.

C-rækken blev vundet af Michael West med ikke mindre end 85 point. Her blev Johan Lorentzen nummer to med 77 point. Tredjepladsen gik til Tom Hæstrup med 72 point.

Flaskehullet, der var hul 4 og sponsoreret af Svaneke Bryghus, blev vundet af Jesper Hansen, Flemming Bech og Jan Hammer Fussing.

Alle resultater her

Følgende er kvalificeret til at deltage i Shoot-Out, der spilles lørdag den 9. september kl. 11.00 på Old Course. Invitation følger og undskyld at matchledelsen ikke fik informeret ved præmieoverrækkelse.

A-brutto1 Brian Jensen
A-brutto2 Jesper Hansen