Pilen Bar & Bodega Best Ball

Carsten Hæstrup og Max Jensen vandt Pilen Bar & Bodega Best Ball med 49 point. I midten er det matchleder Torben Danielsen og Sponsor Thomas Augustssen.

Lørdag den 21. juli spillede 50 deltagere Pilen Bar & Bodega Best Ball på Old Course i dejligt sommervejr. Der var godt med forfriskninger på runden og nogle fik også scoret rigtig godt. På hvert hul talte holdets bedste resultat og så var det bare om at spille godt på de huller hvor makkeren ikke var så god. Den øvelse var Carsten Hæstrup og Max Jensen klart bedst til da de med 49 point vandt årets turnering foran to hold med hver 47 point. Det var Marianne Dahl Mertz og Jesper Hansen samt Jan Pelsen og Asger Kornum Karlsen. Nummer fire blev Mogens Jensen og Tom Hæstrup med 44 point. Så fulgte tre hold med hver 43 point. Det var Tony O´Neill og Michael Plum, Hans Erik Holm og Jan Steinlein samt Klaus Juhl og Mogens Kofmann.

Marianne Dahl Mertz var tættest på hul 4 med 2,77 m og hele hendes bold fik forfriskninger fra Svaneke Bryghus.

Efter spillet samledes alle deltagere med ledsagere på Pilen Bar & Bodega i Allinge, hvor der var Grillbuffet, præmier og musikalsk underholdning ved EXILE

EXILE. Der var gang i guitar og trommer efter spisning og præmier.
Ivan Andersen kysser hunden. Mr. Mox kom forbi og tryllede lidt samt lavede ballonfigurer.

Resultatliste