Nordbornholms Røgeri match

Finale i ProfilRejser serien

ProfilRejser med igen til næste sæson

Dagens turnering og fine arrangement på røgeriet stod Nordbornholms Røgeri for. Der var præmier til de fem bedste i hver af de fire rækker og Carsten Hæstrup fra Rø Golfbaner, kunne fortælle, at Profil Rejser igen til næste sæson er med på at udlodde gavekort til optjente lodder ved deltagelse i udvalgte turneringer. Dette og de mange præmier udløste store klapsalver fra aftenens deltagerne.

Michael Hågensen gik dagens bedste runde brutto, med 73 slag. Torben Danielsen vandt A-rækken med 70 slag foran Ole Rømer, Jacob Friis og Jan Åkerlund med 71 slag. Brian Jensen fik femtepladsen med 72 slag.
B-rækken blev vundet af René Thisen med 65 slag. Her blev Jan-Ole Mortensen og Lone Funch Pedersen nummer to og tre med 70 salg netto. Jørn Johansen og Cai W. Lyng brugte 72 slag på fjerde og femtepladsen.
C-rækken havde Michael Howardsen som vinder med 35 point. Samme scorer fik Søren Thøgersen på anden pladsen. Ivan Andersen, Laila Riis og Jan Steinlein fik 34 point på tredje, fjerde og femtepladsen.
D-rækken blev vundet af Kenny Kofoed med 36 point foran Thomas Ullerup Hansen med 33 point. Jan Hammer Fussing og Max Jensen fik hver 32 point, mens femtepladsen gik til Michael West med 31 point.
Nærmest flaget på hul 4 kom Michael Hågensen 1,93 m, Kell Hansen 2,65 m, Sylle Ullerup Hansen 1,76 m og Mette Bloch 3,55 m. På hul 13 kunne følgende fire spillere modtage forfriskninger fra Svaneke Bryghus, Jakob Kofod med 0,83 m, Ruth Gjerding 3,97, Grethe Arvidsen med 3,45 og Preben Carlsen med 6,09 m.
Aftenens vært, Carsten Grønning fra Nordbornholms Røgeri, havde udsat en hole-in-one præmie, der bestod af et gavekort til 10 personer på Røgeriet med buffet og drikkevarer. Ingen slog det gode slag og så blev Mads Holm den heldige vinder af dette ved lodtrækningen under spisningen.

JAN & JAN vandt rejserne

Det blev nummer 3 og nummer 49 på pointlisten, der vandt de to rejser med Gary i marts 2018.

Jan Åkerlund og Jan Steinlein vandt lodtrækningen om rejser til La Sella i Spanien. Gary og datter Audrey stod for trækningen.

Præmietagere i A-rækken

Vindere i B-rækken

C-rækkens præmietagere

I D-rækken var Jan H. Fussing og Kenny Kofoed ikke med ved aftenens arrangement

Tættest på hul 4 – Michael Hågensen var ikke til stede.

Tættest på hul 13 – Jakob Kofod var kun 0,83 m fra hullet.

Klappepræmier til mange heldige var to timer i simulatorgolf i Simgolf-centeret i Tejn.

Mads Holm blev den heldige lodtrækningsvinder af “Hole-in-one” gavekortet til Nordbornholms Røgeri for 10 personer.

Så trækkes vinderne – Jan Åkerlund og Jan Steinlein  – i ProfilRejser serien.

Se alle resultater