Øjenklinikken Bornholm

Lørdag den 10. juni spillede 48 spillere i tre rækker om fine præmier fra shoppen og store rabatter til Øjenklinikken i Hasle, som ud over traditionelle øjenlægefunktioner også tilbyder forskellige ansigtsbehandlinger, bl.a. med Restylane og Botox. Det er Filippa Friis der har klinikken rebornage.

Dagens vindere blev Kim Westh med 69 nettoslag foran Henrik Vang med 70 slag og Ole Rømer, ligeledes 70 slag. I B-rækken vandt Erling Jørgensen med 71 slag. Her blev Ruth Gjerding nummer to med 74 slag og Ivan S. Hansen blev treer med 75 slag. C-rækken spillede stableford og her vandt Jan Steinlain med 36 point foran Rene Holmgreen Rasmussen, også med 36 point. Sylle Ulderup Hansen fik tredjepladsen med 34 point.

Præmietagere med dagens sponsorpar Filippa og Jakob Friis midt i billedet

Der var ingen der lavede hole-in-one på hul 4, og dog… Martin Schou, der spillede en privatrunde efter matchen, lavede Hole-in-one, men det gav jo ikke noget, da man skal deltage i matchen for at vinde noget. Martin Schou kom ikke i nærheden af en fotograf efter slaget, så det venter.

Nærmest hullerne sponsoreret af Svaneke Bryghus var på hul 4 Sylle Ulderup Hansen, Ivan Hansen og Kenneth Knudsen. På hul 13 var den igen Sylle Ulderup Hansen og Henrik Vang. Ingen B-rækkespillere ramte green.

Resultater