Bornholmsmesterskaber i slagspil

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Michael Hågensen fra Nexø og Birthe Skov fra Nordbornholm er nye Bornholmsmestre i slagspil.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Birthe Skov “drejer” bolden i hul med hele kroppen.

Spændende afslutning i Rø med super stabile Michael Hågensen som vinder hos herrerne og en godt kæmpende, forsvarende mester, Birthe Skov som vinder hos damerne.

 

Se Resultatlister her.

Læs om BM i hulspil den 17.-19. juli.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jo den gik i og mesterskabet er i hus

Spænding til det sidste hos både damerne og herrerne. Michael Hågensen udligner Mark Pedersens føring på hul 16, kommer foran på hul 17 og de to førende spillerne deler sidste hul i par. Birthe Skov udligner Marianne Dahl Mertz føring på hul 12, bringer sig foran på hul 15 og vinder de sidste tre huller med 4 slag.

Marianne vandt damerækken, men præmien gik til Lina Størup fra BGK, da man kun får en præmie og runner up overall er bedre end at vinde damerækken. Også seniormester Birthe Skov lod præmien gå videre til Inge Hee fra Nexø, der blev toer i senior damerækken.

I herrerækken fik Emil Rasmussen præmien for at blive 3er i rækken efter de to overall vindere.

I senior herrerækken formåede Jan Åkerlund at holde forfølgerne bag sig hele vejen rundt, selv om der undervejs kun var 1 til to slags forskel til Claus Povlsen og Allan Juhl, men på de sidste tre huller afgjorde mesteren tingene ved at spille sikkert og undgå fejl uden at de to forfølgere kunne svare igen.

I juniorrækken var Frederik Klenum foran med 4 slag efter 10 spillede huller i finalen, men så gik noget galt og Magnus Olsen fra Nexø begyndte stille og roligt at tage slag på nordbornholmeren. Føringen bliver udlignet på hul 16 og det pres klarede Frederik Klenum ikke på finaledagen. 6 og 7 på de sidste to huller mod Magnus Olsens 5 og 4, og så havnede mesterskabet i Nexø.

I veteran damerækken gik Rita Skovgård fra Nexø i næstsidste bold og formåede at gå de sidste 9 huller i 38 slag og det var lige nok til at indhente klubkammeraten Hanne-Britt Nilsson.

Steen Rønlev fra Nexø var suveræn i veteran herrerækken og klubkammeraten Kjeld A. Nielsen indhentede Morten Lindeskov og blev toer.