Klubmesterskab 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alle præmietagere ved klubmesterskaberne 2015
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mikkel Stenfeldt Elleby

I weekenden den 29. og 30. august spillede NBGK klubmesterskab. Der var 55 deltagere i et blandet felt og ingen scorede hole-in-one på hul 4, så præmien skulle udtrækkes blandt alle deltagere under spisningen efter turneringen søndag. Mikkel Stenfeldt Elleby var den heldige i år.
Hos damerne genvandt Birthe Skov mesterskabet med et slag foran Jette H. Engell, som ellers var foran med seks slag til Helle Villadsen og ni slag foran Birthe Skov inde de sidste 18 huller. Det forspring havde Birthe dog hentet efter de første ni huller, og så var der spænding frem til afslutningen, hvor Birthe trak det længste strå. Helle blev nummer tre. I herrerækken var der drama til det sidste og kun med birdies på både hul 17 og hul 18 vandt Jacob Christiansen med et slag over Kim Westh, der måtte nøjes med bogey på sidste hul. – Læs mere om den spændende afslutning.

Socialt samvær med mad og golfspil – årets klubmesterskab er en turnering for alle klubmedlemmer.

Efter klubmesterskaberne var der præmieoverrækkelse og vi kårede også HulCupvinderne i både single og greensome.


Klubmesterskab over 3 runder, Old, New, Old.  –  Resultatliste

Her deltog de spillere sig, der satsede på at blive mellem klubbens bedste spillere – altså bruttomester over tre runder. Det var slagspil uden handicap med en runde lørdag formiddag på Old Course og en runde lørdag eftermiddag på New Course. Søndag var der så finalerunde om at blive klubmester på Old Course.

Rækkemesterskab over 2 runder på Old.  –  Resultatliste

Her deltog de spillere der kun ville spille en runde hver dag og forsøge at vinde deres aldersopdelte række. Der blev spillet en runde lørdag og en runde søndag på Old Course. Det var slagspil uden handicap og spillerne i bruttorækken konkurrerede også med om rækkemesterskabet. Deres to runder på Old Course talte i rækkemesterskaberne.

Stablefordmesterskab over 2 runder på Old.   –  Resultatliste

Her deltog de spillere, der ikke havde mod på slagspil, men som gerne vil være med i klubmesterskaberne og teste sig selv over to runder. Det er altså en helt selvstændig række med samme mulighed for at lave hole-in-one, samme mulighed for at vinde en række og endelig mulighed for af være med i årets begivenhed i NBGK.


BEMÆRK NY DATO OG TID!Shoot-out den 18. september kl. 16.00