Afslutningsmatch med Stenby Mølle som sponsor

logoDer var 84 deltagere til årets sidste match over 18 huller på Old Course. De 42 hold spillede bestball og der blev scoret forrygende på den regnvåde bane i det næsten vindstille vejr.

I A-rækken vandt Bente Hornshøj og Poul Friis Hansen med 44 point foran Kim Petersen og Lina Størup fra BGK med 43 point. På tredjepladsen med 42 var det Jette H. og Hans Jørn Engell og på fjerdepladsen sluttede Torben Danielsen og Helle Høy Villadsen med 41 point. Ligeledes med 41 point på femtepladsen og lige uden for præmierækken var det Svend Erik Hansen og Lone Funch Pedersen.

B-rækken blev suverænt vundet af Jeppe og Mikkel Pedersen med ikke mindre end 53 point. På andenpladsen med 50 point kom Ib Stange Jensen og Jan Hammer Fussing. Sylle Ulderup Hansen og Charlotte Nilsson kom på tredjepladsen med 47 point foran René og Marianne Dahl Mertz med 45 point. Mie Juhl og Andreas Bille Brahe sluttede lige uden for præmierækken med 44 point på femtepladsen.

Svaneke Bryghus var igen den gavmilde giver til dem der slog tættest på hul 4 og hul 13. På hul 4 var det Klaus Juhl med 3,58 m i A-rækken og i B-rækken var det Kenny Kofoed med 0,8 m. På hul 13 var det Mie Juhl med 1,8 m i B-rækken og Poul Friis Hansen i A-rækken med 2,12 m.

Efterspillet var der præmie til alle deltagere i form af frokostbuffet sponsoreret af Restaurant Stenby Mølle.

Alle resultater her