Christiansøfarten / Restaurant Friheden

bhexp

frihedenSøndag den 26. juli afvikledes Christiansøfarten/Restaurant Friheden greensomematch på Old Course. Der var 76 deltagere i den friske vind, men med to udslag på hvert hul at vælge imellem, blev der scoret flot alligevel. Banen står også flot og trimmet, så det er en fornøjelse at spille i denne sommer.
Vindere af A-rækken blev Svend Erik Hansen og Lone Funch Pedersen med 39 point, foran Michelle Runekær-Hansen og Mette Jensen med 36 point. På tredjepladsen var det Cai W. og Lasse Lyng med 35 point. Det samme pointtal havde Kim Westh og Mogens Andersen på en fjerdeplads. B-rækken blev suverænt vundet af Mikkel Boel Pedersen og Jeppe Pedersen med 47 point. Nummer to blev Mikael Kahlenberg Jørgensen og Andre Kahlenberg med 41 point. Også Ole Henrik Dam og Johnny Wendell havde 41 point på tredjepladsen, mens nummer fire blev Jan Steinlein og Dorthe Madsen med 40 point.
Flaskehullerne, der er sponsoreret af Svaneke bryghus, blev vundet af Mette Bloch 1,60m og Jeppe Pedersen med 1,82m på hul 4 og af Kim Westh og Tobias Thisen på hul 13.

Præmievindere i Christiansøfarten/Friheden
Præmievindere i Christiansøfarten/Friheden

Se resultatliste