Anemonematch den 24. april

Søndagens match på Old Course blev afviklet i dejligt vejr, hvor forudsigelserne om regnbyger og torden var vildt overdrevne. Det var ganske skønt og anemonerne blomstrede i skovbunden, så man rigtig kunne føle, at det var forår, selv om luften var frisk. Ole Rømer vandt brutto med 76 slag foran Jan Pelsen og Jan Åkerlund, begge med 77 slag.

Præmietagere ved Anemonematchen den 24. april

Resultaterne i A-rækken blev at Jan Åkerlund fik 1. præmien med 69 nettoslag foran Svend Erik Hansen med 70 slag. B-rækken blev vundet af Lone F. Pedersen med 36 point foran Kell Hansen også med 36 point. Finn Pedersen fik tredjepladsen med 35 point. I C-rækken vandt Paul-Henning Jensen med 38 point foran Lene Prik Hansen med 35 point. Her tog Mark Kjøller Borby sig af tredjepladsen med 33 point.

sponsor09_svaneke_brygNærmest hul 4 kom Allan Juhl (3,86 m), Finn Pedersen (7,50 m) og Mark K. Broby (9,02 m). Tættest på hul 13 var Karen Margrethe Hansen (3,54 m), Ejvind Nørregaard (9,24 m) og Claus Andersson (2,32 m).

Resultater på golfbox