Islantilla Golf Resort i Huelva, Spanien

Green på hul 21 – et par-5 hul med træer, kuperinger og en højt liggende green. Hcp. nøgle 10.

Til alle der skal med på Garys tur er her lidt information om stedet, banen og lidt fif.
Hotellet
Hotellet er stort og der er super gode værelser med store gode senge og tynde rigtige dyner. Lille minibar med øl, vand mv.
Der er stor morgenmadsbuffet med alt hvad man kan ønske sig. Aftensmaden er også buffet med mere end alt, og man skal styre sig for ikke at få for meget. Det er i top og der er også diætmenu med glutenfri produkter. Så er der swimmingpool (31 grader) og spa (endnu varmere) for dem der har lyst.
Klubhuset

Lige over for hotellets indgang (50 meter) er klubhuset og her er der proshop, cafeteria og golf-tv.
Her får man startkoponer og lejer trollys eller buggy. Trolly koster 6€ om formiddagen og 3€ om eftermiddagen. Her kan man købe et vip-kort til 5€, så får man trollys til 4€ uanset spilletidspunkt, hele ugen for op til 4 personer. I har muligvis en aftale med Gary, ellers vil jeg foreslå at I får et samlet tilbud på trollyleje. Det må være muligt. Buggy koster 40€ pr runde eller 170€ for hele ugen. En spand (30-35 bolde) træningsbolde koster 2€ og der er et kæmpe område, men det har I nok med i jeres samlede pris.
I klubhuset serveres fine mixed sandwich og andre gode sager, til rimelige priser, hvis man behøver lidt efter spillet.
Banen

Hul 17 – Et kort par-4 hul med en sø foran green. Sjovt hul.

Der er 3 sløjfer á 9 huller. Blå (Azul), der er den sværeste og mest kuperede. Gul (Amarillo), der er lidt tricky på de første huller, men udfordrende og endelig den grønne (Verde), der også er god og spændende. Hullerne er meget varierede og forskellige, alle med træer langs fairway, som fanger både slice og hook. Der skal slås lige, frem for langt, på de fleste huller.
Greens
Greens er faste og ensartede på alle huller. De tager flot imod gode indspil og er rimelig hurtige uden at være unfair. De er kun lidt eller slet ikke kuperede, så der er grundlag for at nøjes med et put, hvis man går lige mod hullet. Man får mindre tildelte slag end derhjemme og det skal man lige vende sig til, men efter at have spillet sløjferne et par gange, kan man godt score alligevel.

Hul 1 set fra hotelværelset

Andet
Hvis man mangler lidt forfriskninger eller andet er der et lokalt supermarked ca. 300 meter ad vejen til højre for hotellet. Der er ca. 1 km til et større supermarked og lidt længere til stranden. Går man langs hul 10 og forbi hul 11, kan man skyde genvej og spare nogle 100 meter.
Alt i alt et meget godt golfferiested og I har virkelig noget at glæde jer til. Rigtig god tur.