KVIK Masters 2016

Det er her man henter scorekort .
Det er her man henter scorekort .

Søndag den 3. juli blev årets største individuelle turnering spillet i Rø på Old Course. Det var KVIK Masters, der blev spillet for sjette gang og som altid den første søndag i juli. De 100 deltagere fik en flot bane og lidt blandet vejr at spille i. Der var fire rækker og en særlig bruttopræmie til dagens bedste spiller, og den gik lidt overraskende til Ole Rømer, der gik banen i 74 slag.

Alle de glade præmietagere
Alle de glade præmietagere

Der var ingen der scorede hole-in-one på hul fire og ved den efterfølgende lodtrækning blev Kim Christiansen den heldige vinder af en ny opvaskemaskine fra AEG.
A-rækken blev vundet af Claus Andersson fra BGK med 68 nettoslag foran Tonny Rønne ligeledes med 68 slag. Nummer tre blev Kim Westh med 70 slag og fjerdepladsen gik til bruttovinderen Ole Rømer.
I B-rækken var Mogens Andersen bedst med 70 slag foran Kurt Nielsen, ligeledes med 70 slag. Nummer tre blev Lone F. Pedersen med 72 slag foran Mogens Jensen med 73 slag.
C-rækken spillede stableford og her vandt Ivan Andersen med hele 43 point. Nummer to blev Jeppe Pedersen med 40 point foran Michael Hausgaard med 39 point. På fjerdepladsen med 38 point var det Jørn Thyge Nielsen.
Endelig vandt Christian K. Sørensen D-rækken med 38 point. Her blev Gert Andersen nummer to med 36 point. Vibeke Poulsen fik 35 på tredjepladsen og samme scorer fik Nicolai Emil Johansen på fjerdepladsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Flotte præmier som altid i KVIK Masters

Svaneke Bryghus var sponsor for flaskehullerne og her var Kim Christiansen i A-rækken tættest på hul 4 med 3,39 m. Erling Jørgensen var 2,54 m fra i B-rækken. I C-rækken var Ivan Andersen 2,12 m fra hullet, mens det var Gert Andersen i D-rækken, der kunne modtage forfriskninger.
Tættest på hul 13 kom Kim Westh med 1,80 m i A-rækken, I B-rækken var der ingen på green, mens det i C-rækken var Flemming Bech med 0,38 m fra hullet. Johnny Wendell fra D-rækken var 0,50 m fra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dagens sponsor var KVIK Køkkener fra XL-Byg i Rønne og det er Steinberg Hardersson, i hvid trøje, der er primusmotor for den store og meget velarrangerede turnerings opsætning.
Alle præmietagere ved Kvik Masters 2016
Alle præmietagere ved Kvik Masters 2016