B-Company rengøringsartikler

Søndag den 21. maj spillede 57 spillere match på Old Course i Rø. Det var B-Company der stod for præmier og for at overraske lidt, havde Jess Bluhme sørget for frokostbuffet efter spillet til alle deltagere. Alle resultater

Bedste bruttoresultat stod Søren Arvidsen for med 73 slag. Han blev med 74 nettoslag nummer fire i A-rækken. På tredjepladsen kom Klaus Juhl med 72 slag. Andenpladsen tog Ole Rømer sig af med 71 slag og endelig vandt Brian Jensen med en flot runde i 68 slag.
B-rækken blev vundet at Kell Hansen med 72 slag foran Mette Jensen med 73 slag. Nummer tre blev Ruth Gjerding med 75 slag og på fjerdepladsen var det Carsten Grønning med 76 slag.
C-rækken, der spillede stableford, blev vundet af Steffen Johansen med 42 point, seks bedre end handicap. Nummer 2 blev Flemming Bech med 34 point og på tredjepladsen kom Grethe Arvidsen med 34 point. Samme scorer fik Lone F. Pedersen på fjerdepladsen.
Endelig vandt Bendi Hansen D-rækken med 35 point. Nummer to blev Jess Bluhme med 33 point, men han overlod præmien til Jan Hammer Fussing ligeledes med 33 point. Nummer fire med 31 point blev Preben Carlsen og sidste præmie gik til René H. Rasmussen med 29 point.

Dagens præmietagere

Flaskehullerne fra Svaneke Bryghus.
På hul 4 var Svend Erik Hansen 76 cm fra hullet, mens de øvrige flaskevindere var lidt længere fra. Det var Andreas Lindahl Nielsen, Sylle Ullerup Hansen og Jesper S. Nielsen
På hul 13 var Cai Werner Lyng 1,37 meter fra hullet og her var de øvrige flaskevindere, Brian Jensen, Carl Edmund Hansen og Jan Steinlein.

Kell og Bendi Hansen glemmer sent deres førstepræmier ved B-Company matchen i Rø.

Både hr. og fru Hansen vandt deres række og dermed hver flere års forbrug af toiletruller og køkkenruller. Det blev der en del grin ud af og sådan en præmie husker man jo på, hver dag i lang tid.