Begyndergolf

cropped-logo2.jpgSpil golf i Rø – For begyndere er det gratis

Er du ny eller kunne du godt tænke dig at komme i gang med golf er vores klub og baner det bedste valg på Bornholm. Vi vil så gerne have dig med og det tager kun 10 minutter mere at køre til Rø, uanset hvor du bor på øen. Begyndergolfen er gratis indtil 29/6. Herefter betales halvårskontingent til Nordbornholms Golf Klub, som koster kr. 2.600,-

Der er praktisk træning hver onsdag på fire hold, der enten er kl. 10 eller kl. 17.30. Der er mandagsgolf hver mandag. Grundet restriktioner skal man tilmelde sig til mandagsgolfen senest om søndagen kl. 12. Vi mødes mellem kl. 16.30 og 17.00.
Teori. Der bliver to regelgennemgange – mandag den 12. april og mandag den 26. april, begge dage kl. 17.00. Mødested ved Maegård.
Du er velkommen til at henvende dig på kontoret og komme i gang, når som helst:

Mødested Restaurant Stenby Mølle (NBGKs klublokale)

Et seriøst alternativ med mere personlig fokusering på den enkelte

Alternativ til  “Begyndergolfen” er Quickskolen.

QUICK GOLFSKOLE 2021
Rø Golfbaner/Gudhjem Golfklub/Nordbornholms Golfklub tilbyder alle interesserede “Golfskolen” når det passer dig. Er I to eller flere – max. 10 personer, så opretter vi et hold.

Tilmelding til Quickskolen sker til:
Carsten Hæstrup, tlf. 56 48 40 50, E-mail: carsten@roegolfbane.dk

Golfskolen gennemføres over tre dage, typisk fredag til søndag, med teori og praktisk træning. Deltagerne får udleveret undervisningsmateriale og kan låne udstyr til undervisningen.

Quickskolen koster kr. 1.200,- kr.