Flagmatch

48 deltagere var med i årets flagmatch der blev afviklet lørdag den 2. maj og var en ren slagspilsmatch. Dog var der indført en max.score på hvert hul, så man kunne komme videre, selv om man kom lidt i uføre og enkelte spillere udnyttede den hjælp i det friske blæsevejr.

Præmietagerne i årets flagmatch

Matchen blev spillet i tre rækker og i C-rækken kom Lasse Lyng helt op på green 18 med sit flag, før alle slag var brugt, hvilket var nok til at vinde rækken. Nummer to blev Ivan Andersen og han var 1,08 m fra green 17. Tredjepladsen gik til Steinberg Hardarsson, der var 16 m fra green 17. Laila Riis var 33 m fra samme green på fjerdepladsen.

I B-rækken vandt Tobias Thisen, han 1 cm fra at komme i hul på green 18. Nummer to blev Ejvind Nørregaard, der var 48 m fra green 18. Hans Erik Holm var 179 m fra green 18 på tredjepladsen, mens Ivan Stenfeldt Hansen på fjerdepladsen, var lidt længere fra i semirough.

A-rækken blev vundet af Claus Rune Povlsen og han kom som eneste deltager i hul på 18. green i dagens match. Nummer to blev Allan Juhl, der var 20 m fra hul 18. På tredjepladsen var Torben Danielsen 10 cm fra hul 17, mens Ole Rømer var 5,21 m fra, på fjerdepladsen.

Klubben var selv sponsor for matchen og som vanligt sponsorerede Svaneke Bryghus flaskehullerne. Her var det på hul 4, A-rækken, Jacob Friis 7,10 m, B-rækken, Tobias Thisen 4,45 m og i C-rækken, Grethe Arvidsen 5,48 m.

På hul 13 var det i A-rækken Kell Hansen 2,90 m, B-rækken René Thisen 3,85 m og i C-rækken Ivan Andersen 4,65 m fra hullet.

Der er ingen resultater i golfbox, da ingen bliver reguleret, hverken op eller ned.