Restaurant Stenby Mølle afslutningsmatch

Præmie til alle ved afslutningsmatch – i form af dejlig frokostbuffet

afslutning16
Præmietagerne ved afslutningsmatchen. Vinderne i B-rækken blev Dorte Madsen og Jørn-Ole Poulsen, de var smuttet til Travfinale da billedet blev taget – til højre er det Niels Christensen, Niels Anker Læsaa og Tom Hæstrup der er ved at forsyne sig i buffeten.

Stenby MølleMatchsæsonen sluttede på Old Course med at den sidste match lørdag den 22. oktober blev flyttet til New Course, på grund af den megen regn op til weekenden. Der blev spillet foursome stableford i to rækker med kanonstart og frokost efter spillet, sponsoreret af Restaurant Stenby Mølle.
Dagens bedste resultater blev i A-rækken Lone F. Pedersen og Svend Erik Hansen med 36 point, tæt fulgt af Flemming Bech og Finn Pedersen også med 36 point. På tredjepladsen var det Birthe Skov og Allan Juhl med 33 point, og bedst på de sidste seks huller i forhold til Pia Lysegaard og Gerner Bech fra Nexø, der også fik 33 point.
I B-rækken var det nok med 34 point for at vinde og det scorede Dorte Madsen og Jørn-Ole Poulsen fra BGK. Claus Andersson og Ritva Morsing Andersson, også fra BGK, fik 33 point på andenpladsen, mens Ole Henrik Dam og Kaj Villadsen fik 31 point på tredjepladsen, foran Kai Jørgensen fra BGK og Kenny Kofoed fra NBGK, der også fik 31 point.
svanekebrhPar-3 hullerne på New Course er svære at ramme og kun tre spillere formåede at komme ind på det tætklippede i udslaget. På hul 5 var det Kenneth Knudsen med 5,5 m, mens det på hul 10 var Dorte Madsen med 10 m til hullet og Allan Juhl 8,6 m fra hullet.

Alle deltagere var enige om at de havde vundet noget i sæsonens sidste match, efter at have smagt Benjamins dejlige glaserede skinke med masser af varieret tilbehør.

Resultatliste