BOLIG Bornholm Major 21. august 2022

Søndag afviklede man næstsidste Major turnering under NordicGolfers,com serien og det var Bolig Bornholm der var sponsor. Der blev spillet slagspil/stableford med 54 deltagere i to rækker. Vinder i A-rækken blev Allan Kofod med 67 slag foran Mie Juhl med 68 slag. Jakob Storm og Flemming Bech gik i 69 salg på tredje og fjerdepladsen.

Glade vindere i dagens Bolig Bornholm Major

B-rækken, der spillede stableford, blev vundet af Sylle Ulderup Hansen med 39 point. Samme scorer fik Per Ole Holm på andenpladsen. Kim Rander fra Bolig Bornholm fik også 39 point, men lod præmien gå videre til Thomas Nymark der fik 38 point. Anne Bodil Christensen fik også 38 point på fjerdepladsen.
Der var desuden præmier til tættest på hul 4 og hul 13 samt præmie til længste drive op ad fairway på hul 18.

På hul 4 var det Allan Juhl og Sylle U. Hansen der kom tættest på, mens det på hul 13 var Jesper Stoltz Nielsen og Jørn Ole Riis der kunne nyde godt af de fine præmier fra “Hos Jon & Thomas Vin & Spiritus”. De var i dagens anledning også sponsor for de længste drive og her vandt Ruth Gjerding hos damerne, mens det hos herrerne var var Lasse Heebøll der slog længst på hul 18. Der var desuden et væld af klappepræmier til de mange der blev og overværede præmieoverrækkelsen.

Resultatlisten