ESTATE Bornholm Major 15. august 2021

Søndag afviklede man næstsidste Major turnering under NordicGolfers,com serien og det var ESTATE Bornholm der var sponsor. Der blev spillet slagspil med 78 deltagere i tre rækker. Vinder i A-rækken blev Torben Danielsen med 69 slag foran Ole Rømer med 70 salg. Tredjepladsen tog Jakob Friis med 71 slag og fjerdepladsen gik til Kim Westh med 72 slag.

B-rækken der spillede stableford blev vundet af Ole Madsen med 41 point foran Lennart Jacobsson med 37 point. Samme scorer fik Helmuth Hjorth Jacobsen på tredjepladsen og Nalle Pedersen fik 36 point på fjerdepladsen.

I C-rækken scorede Rasmus Sørensen 42 point på førstepladsen. Andenpladsen gik til Henrik Pedersen med 41 point. André Berlin fik 40 point på tredjepladsen, mens den sidste præmie gik til Søren Thøgersen med 37 point.

Der var desuden præmier til tættest på hul 4 og hul 13 samt præmie til længste drive op ad fairway på hul 18.
På hul 4 var det Ole Rømer, Peter Corneliussen og Poul Henning Jensen der kom tættest på, mens det på hul 13 var Birthe Skov, Brian Arvidsen og Heino Regnarsson der kunne nyde godt af de fine præmier fra “Hos Jon & Thomas Vin & Spiritus”. De var i dagens anledning også sponsor for de længste drive og her vandt Birthe Skov hos de bedste damer, mens det var Katrine Hansen der var længst i Dame C. Hos herrerne slog Jakob Friis, Benny Knudsen og Poul Henning Jensen længst ud på hul 18. Der var desuden et væld af klappepræmier til de mange der blev og overværede præmieoverrækkelsen.

De mange præmietagere, hvor Ole Rømer var bedst brutto på dagen med 74 slag for de 18 huller i det friske sommervejr.

Alle resultater her