Julematch 2015

Præmievindere ved Julematchen

Lørdag var Nordbornholms Røgeri sponsor for julematchen, hvor 38 spillere deltog i det meget blæsende vejr. Alle havde deres handicap og en pind/snor med sig på de 9 huller. Pinden måtte bruges til at flytte bolden ni gange i stedet for et slag og det resulterede i flotte scorer trods det blæsende vejr.
I B-rækken vandt Finn Kruse med 24 point foran Mogens Andersen  med 23 point. Winnie Andersen blev treer med 22 point. A-rækken blev vundet af Svend Erik Hansen med 26 point. Her kom Cai Werner Lyng på andenpladsen med 25 point foran Hans Erik Holm med 24 point på tredjepladsen. Ingen af de 38 spillere formåede at ramme green 8 i udslaget, hvilket siger lidt om de svære betingelser. Lene “Prik” Hansen og Allan Juhl vandt lodtrækningen om forfriskninger fra Svaneke Bryghus. Efter spillet var der gløgg og æbleskiver til alle samt almindelig julehygge inden alle ønskede hinanden tak for i år og god jul.

Gløgg og æbleskiver til alle