Gæster

Booking af starttider

Det foregår gennem Golfbox og vil man spille Old Course skal man vælge Nordbornholms Golfklub og vil man spille New Course skal man vælge Gudhjem Golfklub.

Man er altid velkommen til at ringe 56484050, for at bestille tider, booke buggys og aftale priser. 

Old Course blev åbnet i 1987 og New Course i 2005.

Rø Golfbaner er et af landets bedste og flotteste golfanlæg. Omgivelserne er helt unikke med klipper, skov, højdeforskelle og udsigt over Østersøen til Christiansø.

cropped-hul16.jpg
Old Course er ikke lang, men de færreste langt slående vinder første runde på banen. Man skal virkelig spille bolden rundt og bliver man for modig, koster det med det samme. En bane man skal lære at blive fortrolig med og det gør at man skal spille den flere gange før man bryder koden. Det er også en bane man ikke bliver træt af og som kan spilles i alt slags vejr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

New Course er en helt anden sag med fire sæt teesteder, længde, brede fairways, store let kuperede greens og især på de sidste ni huller mange udfordringer med vandfyldte stenbrud, små søer, smalle skovpassager og så er vinden en meget afgørende faktor på den bane. I stille vejr fra blå tee kan man score, men fra hvid tee i frisk vind kommer man ud for en udfordring af de store.
Betjening
Der er en stor del af året og hele sæsonen personlig betjening på kontoret, hvor der kan bestilles tider, lejes buggy, arrangeres lektioner og så har banen en velassorteret shop med mindst 50% på alt mærkevaretøj.

Ring 56 48 40 50 eller se mere info på Gudhjem Golfklubs side
Spellingevej 1 – 3760 Gudhjem – carsten@roegolfbane.dk