Matchprogram

Matchprogram for 2022 opdateret

MATCHPROGRAM i pdfBornholm fælles program i pdf
Matchprogram NexøMatchprogram RønneMatchprogram NBGK

Vind rejsegavekort på 10.000,-

Sæsonen 2022 byder igen på en god aftale, idet NordicGolfers.com bliver overordnet sponsor for 10 turneringer, der alle er arrangeret af GGK/NBGK. Turneringerne er åbne for alle og man optjener lodder til den store lodtrækning efter den sidste turnering den 1. oktober. Præmien er rejsegavekort på kr. 10.000,-
Undervejs er der tre/fire Majors, hvor der er mere end dobbelt antal lodder at vinde. De enkelte turneringer sponsorers som sædvanligt af vores gode samarbejdspartnere og det nye system skulle gerne få flere deltagere til hver turnering, til glæde for både klubben, banen og den sponsor der får vist sit firma frem. Systemet foregår således, at man får et lod for at spille med i en match/turnering, de tre bedste i hver række får henholdsvis tre, to og et lod ekstra i hatten. Ved Majors udvides dette til at man får to lodder for at være med, og så får de seks bedst placerede; seks, fem, fire , tre, to og et lod, alt efter placering i hver række.
Man kan næppe deltage i alle turneringer, men er man med i 7-8 afdelinger har man gode vinderchancer.
For at gøre det så attraktivt som muligt for de andre klubbernes medlemmer, er greenfee prisen sat til kr. 100,- for at være med i hinandens turneringer og udenøs spillere betaler kr. 275,- i greenfee for at være med.