Træningstilbud

Golf Fys Bornholm

Få krop og teknik på plads med Golf Fys Bornholm.
Golf Fys Bornholm er Gary Hindshaw og Mette Mikkelsen. I kender Gary som Rø’s yderst kompetente træner, som er desuden også uddannet hos verdens førende indenfor golf fitness, TPI. Mette er fysioterapeut i Nordlandets fysioterapi og har flere års erfaring med fysioterapi til sportsudøvere fra elite- til motions niveau. Desuden er Mette selv elite spiller på Bornholms damehold.
Sammen vil Gary og Mette hjælpe dig med at forstå, hvad DIN krop kan og ikke kan gøre, og tilpasse fysiske træning og swing-træning til netop dig.

Orla bliver screenet fra et tidligere forløb for muligheder og begrænsninger i kroppens bevægelser

Hvad går Golf Fys Bornholm ud på?

  • En golf screening:
    Fysiske begrænsninger i mobilitet, stabilitet, styrke og balance kan have en stor indflydelse på dit golfsving. Mette laver en ’screening’ der viser dine styrker og hvor du kan forbedre dig. Der tages selvfølgelig hensyn til skader m.m. hvor der er begrænset muligheder for forbedring.
  • Mette laver et fysisk træningsprogram som er skræddersyet til lige netop dig og dine behov. Desuden laver Mette en opfølgning, hvor hun vejleder dig i træningsøvelserne.
  • Der efterfølges med 4 x 30 minutter lektioner i teknisk træning med Gary. Ud fra screenings resultater og Gary’s tekniske viden vil han finde de rette løsninger til dig ud fra hvad DIN krop kan.

Samlet pris – kun Kr. 1200,-

For tilmelding eller yderlige oplysninger er i velkommen til at kontakte:
Gary – gjhpro@hotmail.com eller 26 33 13 77.
Mette – Mette-munch-m@live.dk eller 26 44 20 52