Louis Nielsen åbningsmatch på Old Course

Søndag den 3. maj gik sæsonen næsten rigtig i gang med første match på Old Course. Der mangler jo noget, når man ikke kan samles efter spillet og skabe det sociale samvær, men vejret var godt og Louis Nielsen havde sørget for fine præmier til de bedste spillere. Der var 85 deltagere i fire rækker og A-rækken spillede slagspil, mens de øvrige rækker spillede stableford.

Så er vi klar. Ejvind Nørregaard, Brian Karlsen og Margrethe Kjellberg er klar på hul 1 med det fine læskur i baggrunden.

Dagens bruttovinder blev Søren Clausen med 75 slag. A-rækken blev vundet af Lasse Hyldgaard Lyng med 66 nettoslag foran netop Søren Clausen der gik i 71 nettoslag. Tredjepladsen gik til Kim Westh med 73 slag.
B-rækken blev vundet af Dennis Pedersen fra Viborg Golfklub med 41 point. Her blev Lennart Postborg fra Nexø nummer to med 35 point. Tony O´Neill fik 34 point på tredjepladsen.

Æresmedlem Ejvind Nørregaard på 90 slår ud på hul 1 og han scorede 30 point, hvilket rakte til en 5. plads i C-rækken.

C-rækken, der også spillede stableford, blev vundet af Hans Jørn Engell med 37 point foran Niels Anker Læsaa med 34 point. Frithjof Peitz tog tredjepladsen med 32 point. Endeliig vandt Malte Friis-Johansen med 37 point i D-rækken. Nummer to blev Hans Henrik Reinewald med 36 point foran Jesper Stoltz Nielsen med 31 point.

Nærmest hullet, blev på hul 4 og på hul 13 sponsoreret af Svaneke Bryghus, mens dagens hovedsponsor Louis Nielsen tog hul 2 og hul 15. På hul 2 var der ingen i D-rækken der ramte og Karen Margrethe Hansen fik klappepræmien, Jeppe Pedersen var tættest på i C rækken og i B-rækken var Michael West tættest på, mens Henrik Vang var tættest på i A-rækken. På hul 4 var Christian Kruse Madsen tættest på i D-rækken. I C-rækken var det Jean Martin Pedersen. i B-rækken var Jette Engell tættest på, mens Torben Danielsen var tættest på i A-rækken. På hul 13 var Kaj Villadsen tættest på i D-rækken. Poul Henning Jensen var tæt på i C-rækken, Finn Pedersen i B-rækken og Ole Rømer i A-rækken. Sidste hul med tættest på, var hul 15 og her var der ingen i D-rækken på green. René Mertz vandt på lodtrækning. Poul Henning Jensen var igen tættest på i C-rækken. I B-rækken var det Michael West og endelig i A-rækken, Fritz Kjellberg.

Længste drive på hul 18 hos damerne stod dagens sponsor, Sylle Ullerup Hansen for, og hun gav derfor præmien videre til nummer to, der blev Bettina Kofoed West og hos herrerne slog Emil Rasmussen længst.

Dejligt at komme i gang på Old Course, som stod fint, selv om det har været en udfordring for banepersonalet at nå at få Old Course klar samtidig med at New Course har været åben hele året. Der er jo begrænset med personale i disse coronatider, som forhåbentlig snart bliver mere fornuftige og til at leve under.

Se alle resultater herLivestreming af præmieoverrækkelsen