KVIK Masters 2018

Søndag den 8. juli spillede man en af sommerens største turneringer i Rø og på Bornholm. Ikke mindre end 130 deltagere var der til årets store turnering, hvor spillerne var delt op i fire rækker. Bruttovinder med en runde i 71 slag blev Brian Askstrup fra Holstebro. Han scorede fire birdies, fire bogeys og ti par.

Samtlige præmietager med sponsorrepræsentanterne Steinberg Hardersson, yderst til venstre og Benny Christensen nummer tre fra venstre.

Nettovinder i A-rækken blev Thomas Jensen fra Smørum (tidligere NBGK) med 71 slag foran Jan Pelsen og Emil Rasmussen med 72 nettoslag. Nummer fire blev Søren Clausen med 73 slag.

I B-rækken blev der også spillet slagspil og her var Steffen Johansen bedst med 70 slag. Nummer to blev Ivan Andersen med 71 slag foran Flemming Bech med 72 slag på tredjepladsen. Lone Funch Pedersen gik i 74 slag på fjerdepladsen.

I C-rækken blev der spillet stableford og her scorede Martin Povlsen 41 point på førstepladsen. Nummer to blev Mie Juhl med 36 point foran Gitte Vang med 35 point. Her gik fjerdepladsen til Birgitte Howardsen med 34 point.

Også D-rækken spillede stableford og her var Brian Lund bedst med 41 point. Nummer to blev Michael West med 40 point. Tredje og fjerde pladsen gik til Jens Trillingsggaard og Nicolai Emil Johansen med hver 35 point.

Svaneke Bryghus var sponsor for nærmest hullet og her havde man lavet to muligheder. Tættest på hul 6 i to slag og tættest på hul 13 i et slag.

På hul 6 vandt Ruth Gjerding i A-rækken (2,10 m), Margrethe Kjellberg (1,33 m), Marie Mikkelsen (5,72 m) og Thomas Ulderup Hansen (2,45 m)
På hul 13 var det Torben Danielsen (2,44 m), Kell Hansen (1,44 m), Benny Knudsen (8,15 m) og Randi Hæstrup (6,00 m) der kom tættest på i udslaget.

På hul 4 var der udsat en præmie for at score hole-in-one, men der var ingen der lavede hole-in-one, så vaskemaskinen fra AEG/Elektrolux gik videre til klappepræmie. Også mange andre fik del i de fine lodtrækningspræmier fra sponsoren fra KVIK køkkener i Rønne. Sidste præmie der blev udtrukket mellem de 130 deltagende spilleres scorekort om vaskemaskinen gik til Ove Markussen fra Rønne.

Alle resultater her