Samarbejde

Samarbejdsaftale mellem NBGK, GGK, NGK og BGK

Gode tilbud til medlemmerne

Gudhjem Golf Klub har indgået et samarbejde med BGK og NGK som også gælder for medlemmerne af NBGK. Klubben har formeldt ikke noget at skulle have sagt i driften af banerne, men vi er orienteret og får fuld glæde af aftalen.

Samarbejdet er lavet med henblik på at forbedre vilkårene for de respektive klubbers medlemmer i 2018.

Greenfee generelt og greenfee ved deltagelse i matcher.

Medlemsfordele for alle øens klubbers medlemmer i form af årskort.

Frivillighedsordning
Alle tiltag er frivillige og medlemmerne vælger selv om de vil være med, eller nøjes med de nuværende aktiviteter og betalinger.

Fritspilsordning for juniorer på øens baner.

Greenfee
Greenfee i Rønne og Nexø er aftalt til at være kr. 150,- for NBGK medlemmer ved normalt spil på banen i Robbedale og på Dueodde. Ved deltagelse i klubturneringer, Senior-og Veteranturneringer og lign. er greenfee kr. 100,-
Der er også aftalt at lave et Greenfee rabathæfte til udenøs gæster med fire runder til kr. 1.100,-
Medlemsfordele
I 2018 tilbydes fuldtidsmedlemmer af BGK og NGK årskort til brug på New Course, Old Course samt træningscenter i Tejn på følgende vilkår:
Årskort til New Course kr. 1.500,- incl. årskort til træningscenter i Tejn (500,-) Hermed opnår medlemmer af BGK og NGK også VIP status til simulator brug.
Årskort til Old Course kr. 1.200,- (Gælder i perioden 1/4 til 31/10).
Aftalen gælder for ungsenior, senior, pensionister.I 2018 tilbydes medlemmer af NBGK årskort til brug på BGK’s bane i Robbedale på følgende vilkår:
Årsgreen-fee kr. 1.200,-. I 2018 tilbydes medlemmer af GGK, som var registreret som medlem senest den 31. december 2016, årskort til brug på BGK’s bane i Robbedale på følgende vilkår:
Sæsonkort kr. 1.200,- (Gælder i perioden 1/4 til 31/10).
Aftalen omfatter IKKE GGK medlemmers spil på Old Course i Rø. Da aftalen har til formål at give fordele til medlemmer af de respektive klubber, kan de enkelte bestyrelser i enkeltstående tilfælde suspendere aftalen, hvis det er åbenlyst, at der spekuleres i eventuelle kontingentforskelle i de respektive klubber.
Endnu et godt tiltag for medlemmer af NBGK

 

Boldkort kan tilkøbes i Sekretariaterne på de tre baneanlæg.