BM i slagspil 2019

BM spilles på tre baner i dagene 26. – 28. juli. Første runde er i Rø på Old Course. Anden runde er i Rønne og finalen spilles i Nexø.

Camilla og Ole Bornholmsmestre 2019

På en blæsende og lidt svær spillet Nexøbane blev Bornholmsmesterskabet i slagspil afgjort søndag eftermiddag. Ole Rømer og Camilla Madsen vandt efter gode runder på Dueoddebanen.

Ole Rømer og Camilla Marie Madsen Bornholmsmestre 2019

Alle resultater

Efter anden runde i Rønne fører Ole Rømer efter en 70’er i dag lørdag. Klaus Juhl holder sig i førerfolden lige efter andenpladsen med Kim Westh. – Hos damerne fører Camilla Madsen stadig med endnu en runde i 79 slag. Stillingen er helt lige på andenpladsen mellem Mette Munch Mikkelsen og Martina Schow Vomb.
Ole Rømer er to slag foran Kim Westh og Klaus Juhl skal bare ind i rytmen fra første runde, så kan der blive spænding mellem de tre. Det er er jo alle seniorspillere, så herrerækken føres af Mikkel Bojer Nielsen med et slag til Karl Emil Blem Bidstrup. Marianne Dahl Mertz er suveræn i seniordamerækken. Hos Veteranherrerne fører Allan Juhl med to slag til Jan Åkerlund, men det kan gå hvilken vej det skal være. Mille Marie Munch er eneste superveteran dame og Finn B. Larsen fører med 10 slag til Keld A. Nielsen i superveteranherrerækken..

Klaus Juhl takker for runden med Jan Pelsen, mens Kim Westh ærgre sig over en 9´er på lørdagens sidste hul, hvilket betyder at han er to slag efter Ole Rømer i kampen om BM. Klaus Juhl er 6 slag efter.

Efter første runde på Old Course fører Klaus Juhl med 77 slag i herrerækken – Hos damerne fører Camilla Madsen med en runde i 79 slag. Efter 13 slag, og i bunkeren for tredje gang på hul 17, samlede Birthe Skov bolden op, og sagde at nu var det nok. Derfor NR fra hende.

Marianne Dahl Mertz til venstre fører Seniordamerækken. Inge Hee og Esther Nielsen er nummer to og tre i Veterandamerækken. Her fører Ruth Gjerding.