Damedag 2020

Sæsonafslutning

Tirsdag den 29. september havde damerne sæsonafslutning i herligt solskinsvejr. Der blev spillet greensome på for-9 og præmietagerne var flg.:
1             22 point               Birthe og Laila (bedst på de sidste huller)
2             22 point               Britta og Bendi
3             20 point               Lis og Helle
4             19 point               Bettina og Jane
5             18 point               Anne og Bente (bedst på de sidste huller)                                           

De bedste resultater for de gennemgående konkurrencer:
Eclectic – netto
1             46 slag  Helle C.V.
2             48 slag  Sylle 
3             48 slag  Bente

Eclectic – brutto
1             68 slag  Ruth
2             68 slag  Sylle
3             69 slag  Birthe S.

Matchpoint
1             14 p       Grethe 
2             13 p       Bettina 
3             13 p       Birthe S.
Bedste runde slag            83 slag  Birthe
Bedste runde point          46 point  Sylle
Bedste putterunde           28 puts  Lise

Ja og der er jo maskeringsforbud i Danmark, men det er helt glemt i disse tider.

 Vi takker for flot fremmøde og hyggeligt samvær sommeren igennem, og vi fortsætter som vi plejer vinteren igennem, hvis vejret tillader det. Indtil videre spiller vi Old Course. Vi skriver ud, når tingene ændrer sig.

Mette og Lise


Så er den sommer ved at være gået, og det er på tirsdag – den 29. september, vi har vores sæsonafslutning. Det plejer at være en festlig begivenhed, der kulminerer med vores lotteri. Alle tilstedeværende får tildelt et antal lodder svarende til det antal gange, man har været til damedag. Flere lodder kan købes, hvis man ønsker det. Medtag gerne præmier til lotteriet HumørikonHumørikon
Undervejs uddeler vi præmier for dagens match, de sidste birdiepræmier og sæsonpræmier for Eclectic’en (netto og brutto) samt for bedste runde, bedste putter og matchpoint.
Vi forventer at spille 9 huller. Det bliver jo tidligt mørkt, og vi har et stort program, hvori indgår Benjamins gode mad Humørikon. Vi mødes, så vi kan starte med at gå ud ca. kl. 16. Hvis I ikke kan nå at være der til det tidspunkt, så giv os besked, så kommer I på et af de sidste hold, der går ud.
Mange har allerede meldt sig til på tirsdag, men vi vil gerne være endnu flere, så hvis I ikke allerede har meldt jer, kan i stadig nå det.Skriv jer på listen på tavlen på Møllan senest søndag eller send mail eller sms til enten Lise eller Mette


Hermed status pr. 08.09.2020. Se Stilling Old. Der er endnu to tirsdage, hvor vi har mulighed for at lave forbedringer Humørikon inden sæsonafslutningen den 29. september.


25 damer til midtvejs komsammen

Månedsmatch den 25. august
På endnu en sommerdag, omend lidt køligere nu, afviklede vi damernes august-månedsmatch. Vi spillede Scramble på 12 huller, og bagefter var der lækker mad på Møllân.Matchen blev vundet af Britta, Alice og “Pedro” med 54 slag foran Grethe, Helle og Prik med 55 slag, Bendi, Gretha og Judy med 57 slag (bedst på de sidste tre huller) og Mie, Nethe og Connie med 57 slag.

Sidste månedsmatch i år, sæsonafslutningen, bliver tirsdag den 29. september.
Husk gerne gaver til vores lotteri.
Mette og Lise

Damernes månedsmatch den 16. juni.
Igen var vi heldige med vejret, da 25 damer spillede bestball på 12 huller, og det var meget flotte scorer, holdene kom ind med:
Nr. 1 med 36 points Mie og Karen Margrethe
Nr. 2 med 34 points Grethe og Anne
Nr. 3 med 30 points Helle C.V. og Bettina
Sidst i maj blev der lavet en eagle på hul 14. Birthe stod for den flotte præstation.
Under det dejlige måltid på Møllân bad vi damerne om at tilkendegive, om de ville have en fast tid om tirsdagen kl. 11.30 – 12 for de damer, som gerne vil spille om formiddagen. (Vi bliver nødt til at lade formiddagen være fri så vidt muligt, så der er plads til greenfeegæster.) Stemningen var for, at vi satser på at mødes ved 13- tiden alle sammen, så vidt det er muligt.
Der er ingen månedsmatch i juli. Næste match er den 25. august. (Sæsonaflslutningen er planlagt til 29. september.)
God sommer!
Mette og Lise

Månedsmatch den 19. maj
Med den nye situation omkring virus og regler in mente skulle vi finde en måde at afvikle månedsmatchen på. Egentlig er vores månedsmatch et socialt arrangement, hvor alle damerne i hvert fald denne ene gang om måneden mødes, spiller golf og hygger sammen på Møllân bagefter. Med 26 tilmeldte damer ville vi komme langt over det tilladte antal, som må samles på een gang. Løsningen blev, at vi trak lod om, hvilke tider damerne skulle gå ud, via chat på messenger. Så blev damerne instrueret i at møde op efterhånden, gå ud at spille og efterfølgende sætte sig med sine medspillere ved samme bord og spise sammen. En egentlig præmieoverrækkelse var der ikke, og navne på vinderholdene blev slået op på opslagstavlen. Det gik fint, ligesom golfen også gik godt. Vejret viste sig fra sin gode side, så alt i alt blev det en dejlig eftermiddag/aften.Vi havde en helt speciel match. Vi gik 4-bolde på 9 huller, og for hvert hul talte de to bedste resultater til konkurrencen.
Nr. 1 med 47 points: Bettina, Lis, Jane og ”Pedro”
Nr. 2 med 41 points: Lone, Marianne, Anne og ”Pedro”
Nr. 3: med 40 points: Birthe S., Jytte, Ulla og Mette

Kære damer.

Der er sket nogle forandringer, siden vi sendte det første brev ud. Vi er i den heldige situation, at vi kan spille golf, med restriktioner, som skal overholdes, hvis banen fortsat skal være åben. Det betyder, at vi indtil videre skal gå ud to og to, samt at vi skal holde afstand. Hele april spiller vi på New Course, hvor vi i det mindste samler resultater for bedste runde, puttescore og bedste resultat på dagen. Om vi laver en eclectic på New Course afhænger af, hvor mange gange vi er nødt til at spille på den fremfor Old Course.
Det er muligt at aflevere scorekort og betaling i vores postkasse på Møllän. Alternativt kan I sende en mail eller sms med foto af jeres score. I så fald kan I betale med MobilePay (22233361)
Til nye damer: Velkommen i dameklubben. Vi plejer at booke oven i hinanden i max. trebolde, hvor vi mødes inden tiden til den første bold og trækker lod om spille makkere. Vær derfor ikke bange for at booke oven i andre. Vi holder os dog til to-bolde, indtil videre.
Det koster 10 kr. pr. gang at deltage, og pengene anvendes til præmier til månedsmatcherne i løbet af sæsonen. Herudover betaler vi 1 kr. pr. put over 2 put på hvert hul. Det er frivilligt, men det skærper interessen for at putte så godt som muligt. Indtil nu er der ingen damer, der er gået fallit af den grund. Det hele noteres på scorekortet og afleveres i vores postkasse, og hvis der er problemer med at komme i postkassen, indberetter vi til Mette over nettet eller sms.

Med ønsket om en god sæson i dejligt vejr
Mette og Lise