Shoot-out 2018

Der blev spillet shoot-out den 13. oktober

Hele feltet til shoot-out 2018

Deltagerne var kvalificerede fra Klubmesterskaberne og følgende otte spillere af de inviterede stillede op:
Kim Westh, Ole Rømer, Allan Juhl, Marianne Dahl Mertz, Ivan Andersen, Lasse Heebøll, Klaus Juhl og Jesper Hansen.

Banen var lavet af Allan Juhl og første udfordring var fra tee 1 på New Course til green 10. Over træer to gange eller ind mellem træerne. Kim Westh var uheldig både i udslaget og efterfølgende ved at ramme sidste stamme i træerne ved green 10 og så var han ude.

På hul 11, som var anden udfordring, slog Marianne Dahl Mertz i skoven og Ole Rømer kiksede sit udslag. I omspillet chippede Marianne lidt for langt og så var hun ude. På tredje udfordring fra tee 12 til green 13 slog de fleste bagom mod tee 16 og derfra frem til green. Det volte en del problemer for flere spillere. Jesper Hansen gik direkte fra teestedet mod den store sten før green og selv om han kun lykkedes med sit forehavende i andet forsøg var det godt nok til at gå videre, da både Klaus Juhl og Ivan Andersen driblede rundt i skoven ved tee 16.

Klaus Juhl putter sig videre til omspil mod Ivan , som ser til i baggrunden

Klaus vandt omspillet fra hvid tee 14 til green 15. Næste udfordring var fra green 13 til green 12, altså par-5 hullet spillet baglæns. Jesper Hansen scorede en firer og da Lasse Haabøll slog i vandet, fik han en syver på hullet og var ude. Fire mand tilbage og Allan Juhl slog et lidt kort drive på hullet fra green 12 til green 16, som blev hængende i roughen, og det kostede et slag, og så var han ude, da hans chip og put efterfølgende ikke gik i hul.
På næste udfordring, som var hul 17 fra hvid tee, slog Klaus Juhl i skoven, men bolden kom ud på fairway, mens Ole Rømers bold i skovbrynet blev liggende mellem træerne. Jesper Hansen lå perfekt. Chippet ud af skoven og et godt put af Klaus Juhl sendte Ole Rømer ud af gamet og så skulle afgørelsen stå mellem Jesper Hansen og Klaus Juhl fra tee 18 til green 18 på Old Course.

Vinder Jesper Hansen og runner up Klaus Juhl

Sidstnævnte sendte en bold ind i Stenby Mølles have og så kunne Jesper Hansen med endnu et flot drive og efterfølgende indspil til green, udråbes som vinder af årets shoot-out i Rø.