Louis Nielsen – Åbningsmatch på Old Course

Flotte præmier til de mange gode spillere i Louis Nielsen åbningsmatch på Old Course.

Søndag den 21. april åbnede klubben sæsonen på Old Course. 76 spillere deltog i fire rækker med Louis Nielsen som sponsor.
Banen var god selv om den bar præg af sidste sommers tørkeskader og det kolde forår, men vejret var perfekt og scorerne var også ganske gode under de lidt vanskelige forhold.

I A-rækken vandt Brian Jensen med 69 nettoslag foran Torben Danielsen med 70 slag. Nummer tre blev Martin Povlsen også med 70 slag. Henrik Vang tog sig af fjerdepladsen med 74 slag mens Ole Rømer blev femmer også med 74 slag.

B-rækken spillede også slagspil og her var Lasse Hyldgaard Lyng med 69 slag bedst. Jørn Johansen blev nummer to med 70 slag foran Ivan Andersen med 73 slag. Steffen Johansen gik i 74 slag på fjerdepladsen og Svend-Erik Hansen scorede 77 slag på femtepladsen.

C-rækken spillede stableford og her vandt Mie Juhl med 35 point foran Johnny Wendell med 33 point. Nummer tre blev Jan Hammer Fussing med 32 point. Nummer fire blev Steinberg Hardersson med 31 point foran Mille Marie Munch også med 31 point.

I D-rækken vandt Mikkel Bauerfeld Krogh med ikke mindre end 42 point. Johnni Pihl fik 37 point på andenpladsen, treer blev Gert Andersen med 37 point. Thomas Ulderup Hansen fik 37 point foran Lene Prik Hansen med 36 point. Sidste præmie gik til Rolf Laugensen med 33 point.

Længste drive på hul 18 gik til Jesper Hansen og Birthe Skov.

Tættest på hul 2, 4, 13 og 15 var som sædvanligt sponsoreret af Svaneke Bryghus og de mange flasker gik til, Cai W. Lyng, Jan-Ole Mortensen, Klaus Juhl, Lasse Lyng, Max Jensen, Mikkel Krogh, Brian Jensen, Lone F. Pedersen, Jan Fussing, Gert Andersen, Kenneth Knudsen, Britta Roerslev og Thomas Ulderup Hansen. Tættest på af alle var Klaus Juhl med 1,22 m på hul 13.

Samlet resultatliste