Louis Nielsen – Åbningsmatch på Old Course den 1. maj

Kan du ikke læse hvad der står på de mange gavekort, skal du nok gå til Louis Nielsen…..

Ikke mindre end 62 spillere var med til den officielle Louis Nielsen åbningsmatch på Old Course den 1. maj. Det var perfekt golfvejr uden ret megen vind og med passende temperatur. Banen var sat lidt svært op med backtee og tørre greens, så der skulle spilles forsigtigt og puttes godt for at være med om præmierne.
De bedste til at klare den opgave var Ole Rømer med 74 bruttoslag og Birthe Skov med 87 bruttoslag.
A-rækken blev vundet af Tobias Thisen med en nettoscorer på 68 slag, tre under handicap. Nummer to blev Allan Juhl med 70 slag foran tre mand i par 71 slag og det var Oluf Juul Hammerlund, Brian Jensen og Ole Rømer.
I B-rækken vandt René Thisen med 39 point foran Simon Hauge også med 39 point. Nummer tre blev Mette Jensen med 38 point. Michael West og Jørn Ole Riis blev nummer fire og fem med hver 35 point.
C-rækken blev vundet af Birgitte Olsen med 40 point foran Kai Munch med 38 point. Her blev Heino Regnarsson nummer tre også med 38 point foran Claus Westh Olsen med 37 point. Sidste præmie gik til Lone F. Pedersen med 33 point.

Svaneke Bryghus hullerne var igen hul 4 og hul 13, hvor de der kom tættest på i udslaget fik forfriskninger med hjem. På hul 4 var det Torben Danielsen med 2,36 m, Tony O´Niell, med 2,93 m og Heino Rernarsson med 2,78 m.
Hul 13 var lidt sværere at ramme og kun i A-rækken var der spillere på green og tættest på kom Carsten Grønning med 3,40 m.
Dagens matchsponsor Louis Nielsen gav også præmie til den dame og den here der slog længst ud ad fairway på hul 18 og hos damerne var det Bettina West og hos herrerne var det Frederik Christian Klenum.

Resultatlisten